Új hozzászólás Aktív témák
-
mosquit0
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Én is zhagyma listájától indultam, az Avermedia 717 quadro marha jó lenne, de azt nem lehet már kapni, a Terratec Cinergy T PCIe Dual is tetszik, de arról nem derül ki, hogy HD fogadóképes lenne.
Az általatok leírtak alapján, ha veszek egy TECHNISAT CABLESTAR HD2 tunert, tudok HD adást HD minőségben rögzíteni? -
mosquit0
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy problémám, amivel a fórum olvasása közben egyre jobban mélyül:
Digikábelem van, DVB-C tunert keresek a számítógépembe, amivel HD minőségű adásokat rögzíthetek HD/FULLHD minőségben (pl.: olimpia). Így kiiktathatnám a HDboxomat. Egyetlen ilyen tunert találtam: Terratec Cinergy C PCI HD, melynek az oldalán az áll, hogy "Record HDTV programmes in full high-definition resolution and in H.264 format with the push of a button or via timer."
Ez nagyjából azt jelenti, hogy tudok vele felvenni is HD-s TV adásokat, ugye?
Nézegettem még a Terratec Cinergy HTC Stick HD tunert is, de a leírásaiban sehol sem találtam, hogy alkalmas lenne HD minőségben rögzíteni.
Aztán tovább olvasgattam a topicot, és találkoztam egy hasonló kérdéssel, amire kb. az a válasz jött, hogy miért nem veszel inkább egy DVB-s tunert+tányért+fejet? Nos, nekem van korábbi UPC direct-es (asszem a 60 cm-s) tányérom és fejem is. Kérdezem, hogy velük és egy TechniSat SkyStar HD2 PCI tunerrel tudnám fogni a műholdas adásokat? (asszem a Thor-ra van állítva az antenna) Ez a TechniSat SkyStar HD2 PCI kártya is tud HD-ben rögzíteni? Ha nem, van ilyen?
Még egy lehetőségre gondoltam: a jelenlegi HDboxomat HDMI-n keresztül összekötném egy Skydigital Capture-X HDMI 1080p vagy egy Avermedia H727 HD AverTV Capture HD PCI-e kártyával, amivel készíthetném a HD felvételeimet a TV csatornákról.Kérlek, segítsetek, melyik út a legjárhatóbb, esetleg van-e jobb ötletetek!
Ja, a gépem: P4 dual core E5700 3GHz proci, HD4850 1GB videókártya, 2GB memória, Gigabyte GA-G31M-ES2C alaplap.
Előre is köszönöm!
Mosquito
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest