Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
Kernel #11669 üzenetére
Már végigzongoráztam mindent, de semmi. szerintem szoftos probléma lesz, mert olyanokat csinál, hogy nem reagál az exit gomb megnyomására se, miközben a menüben meg tudok navigálni. Csak úgy tudok kilépni a menüből ilyenkor, hogy újraindítom.
A földi csatornakeresést is végrehajtottam, de szintén zenész. -
Iomega
addikt
válasz
Watt25 #11667 üzenetére
Semmi baj, örülök, ha tudsz segíteni.
DVB-C vevő csatlakoztatom, az előtte használatban levő egység működött, de cserélve lett a Maxevo-ra, és ez nem megy.
Úgy indult az egész, hogy összecsatlakoztattam mindent ahogy kell. A vevő előre programozott volt, és működött is, volt kép, csak közel 20 csatornánál nem volt hang. Na gondoltam, hogy végigfuttatom a telepítőt újra. Lenulláztam az egészet, gyári alapbeállítással, majd csatornakeresés. Végére ért, és ezután eltűntek a csatornák is, se kép, se hang.
állítgattam minden olyan lehetőséget, amivel esetleg előrébb jutok, de eredménytelen volt. Így elkezdtem gyanakodni, hogy valószínű szoftverileg keletkezett a probléma, ezért szeretném frissíteni, viszont firmwaret nem találok ehhez sehol. -
-
Iomega
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hol találok frissítést egy Maxevo Orchid CT-hez, sehol nem találok. Szerintem nincs is.
Gagyi eszköz , az már biztos.
Összekötöm megfelelően HDMI-vel, rácsatlakoztatom a kábelt, végigfuttatom a csatornakeresőt, és utána kiírja, hogy nincs videó jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest