- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
Kernel #11669 üzenetére
Már végigzongoráztam mindent, de semmi. szerintem szoftos probléma lesz, mert olyanokat csinál, hogy nem reagál az exit gomb megnyomására se, miközben a menüben meg tudok navigálni. Csak úgy tudok kilépni a menüből ilyenkor, hogy újraindítom.
A földi csatornakeresést is végrehajtottam, de szintén zenész. -
Iomega
addikt
válasz
Watt25 #11667 üzenetére
Semmi baj, örülök, ha tudsz segíteni.
DVB-C vevő csatlakoztatom, az előtte használatban levő egység működött, de cserélve lett a Maxevo-ra, és ez nem megy.
Úgy indult az egész, hogy összecsatlakoztattam mindent ahogy kell. A vevő előre programozott volt, és működött is, volt kép, csak közel 20 csatornánál nem volt hang. Na gondoltam, hogy végigfuttatom a telepítőt újra. Lenulláztam az egészet, gyári alapbeállítással, majd csatornakeresés. Végére ért, és ezután eltűntek a csatornák is, se kép, se hang.
állítgattam minden olyan lehetőséget, amivel esetleg előrébb jutok, de eredménytelen volt. Így elkezdtem gyanakodni, hogy valószínű szoftverileg keletkezett a probléma, ezért szeretném frissíteni, viszont firmwaret nem találok ehhez sehol. -
-
Iomega
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hol találok frissítést egy Maxevo Orchid CT-hez, sehol nem találok. Szerintem nincs is.
Gagyi eszköz , az már biztos.
Összekötöm megfelelően HDMI-vel, rácsatlakoztatom a kábelt, végigfuttatom a csatornakeresőt, és utána kiírja, hogy nincs videó jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5521 / Nvidia 2gb dedikált / i7-11850H /32gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- Egyedi Épített Mechanikus Billentyűzet Eladó! GMMK PRO + Gateron Brown + Glorious Rainfores (593929)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest