Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovyhun
tag
válasz
garga pista
üzenetére
Igen, ezek a jók.
Én is sokat keresgettem, az a baj, hogy sokszor rossz a leírás, mindenre ráfogják hogy tanítható, volt amit vissza is kellett küldenem, mert valójában nem volt az. -
kovyhun
tag
Szia,
én először ilyent vettem anyumnak, ez is jó volt, de végül nagyobbat vettem amin számgombok is vannak, azzal gyorsabban tud ugrani a nézett csatornáira.
Ő is gyakran elnyomta a bemenetet a tévén.
(Ráadásul az ilyen taníthatóban az a jó hogy elég egy távot használni, mert betanítható rá a tévé ki-be és hangerő és a doboz csatornalépkedés, csatornaszám gombok) -
kovyhun
tag
válasz
garga pista
üzenetére
Mindigtv-nél legalább adnak modult, digi nem képes rá csak a xarjait lehet használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann