- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
válasz
csendes #14582 üzenetére
köszönöm már meg kaptam a tuti infót gb4400 ajánlásával ma veszem meg őt Strong 8113 Este írok leírok rólla mindent amit csak tudok.
-
béke
aktív tag
sziasztok szeretnék vásárólni egy boxot.
Leginkább film lejátszásra de inkább ilyet veszek mint egy sima dvd.....A lényeg hogy: MKV AAC Divx ezeket ugye bár lejátsza akadás mentesen normálisan ennyi.
Melyiket ajánlanátok kinek milyen tapasztalata van ezzel a kapcsolatban meghallgatok mást is csak az a lényeg hogy már kisült a szemem annyit nézelődtem olvasgattam és nem tok választani nem akarok rosszat venni és holnapi nap lenne a vásárlás amit vagy az euronics-ban tennék meg vagy ha nagyon muszáj akkor hétfőn extrém digital, vagy aqua, esetleg media markt.
köszi.
Strong srt 8102+
Alcor HD 2800
Tv-StarT1030
És ugyebár 10 felett ne legyen ha lehet mert nuku lóvé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest