- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
válasz
csendes #14582 üzenetére
köszönöm már meg kaptam a tuti infót gb4400 ajánlásával ma veszem meg őt Strong 8113 Este írok leírok rólla mindent amit csak tudok.
-
béke
aktív tag
sziasztok szeretnék vásárólni egy boxot.
Leginkább film lejátszásra de inkább ilyet veszek mint egy sima dvd.....A lényeg hogy: MKV AAC Divx ezeket ugye bár lejátsza akadás mentesen normálisan ennyi.
Melyiket ajánlanátok kinek milyen tapasztalata van ezzel a kapcsolatban meghallgatok mást is csak az a lényeg hogy már kisült a szemem annyit nézelődtem olvasgattam és nem tok választani nem akarok rosszat venni és holnapi nap lenne a vásárlás amit vagy az euronics-ban tennék meg vagy ha nagyon muszáj akkor hétfőn extrém digital, vagy aqua, esetleg media markt.
köszi.
Strong srt 8102+
Alcor HD 2800
Tv-StarT1030
És ugyebár 10 felett ne legyen ha lehet mert nuku lóvé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest