- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
podolski
csendes tag
Üdv
Hátha érdekel valakit. Vettem egy anysee E30 Combo Plus tunert. Szépen veszi a T-Home kábel kódolt adásait is. Sajnos csak a saját programjával, a DVBViewer nem kezeli a kártyaolvasóját.
-
podolski
csendes tag
Hello!
Lenne egy pár kérdésem:
Gondolkozom T-Home digi kábeltévén. Ez az egyetlen szolgáltató, aki nálunk elérhető. Olvasgattam a témában és többen írják, hogy tudják fogni STB nélkül tv-be rakott CA modullal.
Engem az érdekelne, hogy ez működne-e pc-s dvb-c kártyával is?
A másik, hogy ha igen akkor ez a típus konkrétan megfelelne-e a célnak? Ez tudja fogadni a dekóder kártyát.
Még annyit, hogy elképzelhető-e, hogy a T-Home majd megszünteti ezt a lehetőséget és akkor hiába ruháztam be a kártyába? A T-Home fórumán ugyanis azt írta a csóka, hogy hivatalosan ez nem lehetséges és nem is tervezik támogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest