- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz
Murphistic #11100 üzenetére
egyébként egyedül az m3d jött be nekem is a hozzáadott pici antennával....
Lehet, nagyobb jelszinttel adnak? -
balpis
őstag
válasz
Gabor970 #11092 üzenetére
mindegy, lehet, hogy a gyárinál nagyobb másféle antennával is jó lett volna. De valójában nincs kedvem félméteres cuccokkal szaladgálni. És a CPU-m is erősen limites volt, a C2D mindkét magja 80-100% között terhelődött a HD filmmel...
És igazán most erre a két hétre kellett volna összesen, se előtte, se utána. Így legfeljebb ha valóban érdekes dolog történik az olimpián, akkor átmegyek a szomszéd irodába és megnézem azt az 5 percet a méteres LCD tévén
Mivel még a csomagolás sem sérült, nem gond a boltba visszavinnem, kis kitérő hazafelé.
De köszi, legközelebb jobban utánanézek (az antennák tantárgy sose volt a kedvencem, s az is vagy 20 évvel ezelőtt volt már)
-
balpis
őstag
válasz
Watt25 #11087 üzenetére
igazatok volt. Az irodában, bazi nagy szobaantennával (két ágú, állítgatható, majd egy méteres mindkét rúdja) kb. 5, próbálkozásra sikerült belőni, csak a jel volt eddig kevés.
Azt hittem, ez kb. olyan, mint az analóg adások, azaz a városban egy szál dróttal is jönnek
Szóval ma viszem vissza a kütyüt, mert így nekem használhatatlan sajnos. De köszi a segítséget! -
balpis
őstag
válasz
azbest #11084 üzenetére
tudom, én csak a 7 kódolatlan adót akartam. De a scan az égvilágon semmit nem talál a win7 alatt. XP-n meg hiába talál vagy 25 adót, egyiknél sincs se hang, se kép. Létezik, hogy a kódoltak erősebb jelszinten jönnek, így csak azokta találja, a kódolatlanokat pedig nem?
Holnap megpróbálom még az iroda ablakába tett antennával, ahol nincs semmi takarás... -
balpis
őstag
sziasztok!
Ma vettem egy giga U7300 USB-s tunert. Gondoltam, jó lesz az olimpiát nézni a lakáson kívül is (pl. fontos napközbeni események az irodában...) De most próbáltam XP és Win 7 alatt is, de nem működik semmi.
Először a drivert installáltam, majd a VivoTV-t, amit adtak hozzá (illetve ugyanezeket a netről is letöltöttem.
XP alatt jelez vagy 25 csatornát, de se kép, se hang egyiknél sem. Win7 alatt nem is talál semmit.
Próbáltam win7 alatt a WMC-t is, az se talál semmit...
Van valakinek esetleg valami ötlete?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest