Új hozzászólás Aktív témák
-
tothimre1988
csendes tag
válasz
Watt25 #11514 üzenetére
Segítségnek is örülnék. Arra már sikerült rájönnöm, hogy elszúrtam, nem kell megerősíteni benne.
http://itarena.hu/2011/01/15/rakjunk-rendet-digitalis-es-analog-tv-dvb-t-dvb-s-dvb-c-dvb-h-digitv-mindigtv-iptv-sd-hd-mpeg2-mpeg4-hellohd-dab/
Ez a cikk alapján biztos, hogy dvb-c kellene ugye?
Abszolút nem vagyok jártas a témában, azért kérdezem, mert nem szeretnék másodjára is rossz terméket rendelni, mielőtt ezt visszaküldeném -
tothimre1988
csendes tag
Sziasztok,
Ma vásároltam egy Leadtek DTV DONGLE Mini-t. Sajnos egyetlen egy csatornát sem sikerült vele befognom. A TV szolgáltatunk a Digi.
Ahogy olvastam fórumokon (vásárlás után persze...), hogy ennek a TV jele: DVB-T. Ahhoz, hogy TV Tunerrel digitálisan tudjam fogni a csatornákat, ahhoz DVB-C kell?
Attól tartok, hogy nem voltam elég körültekintő vásárlás ügyileg..Antenna is van hozzá, azzal sikerült fogni jelet, de nekem be van húzva a kábel, és azon kellene.
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest