- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Már a Commodore64-nél sem okozott gondot pedig az még elég buta elektronikával volt szerelve.
Több androidos boxot is próbáltam így Rockchip/Amlogic chipszettel, azoknak se lett semmi baja tőle. De valóban a legkulturáltabb kivezetni az összes csatit ahogy illik és egy RCA-Jack kábellel utána megoldani a visszafordítást.
-
osztraksajt
őstag
válasz
wassermann #18388 üzenetére
110-es antennám van fenn, de egy épület pont rátakar részlegesen, nagyobbat már nem tudok feltenni mert nem fér el az eresz alatt, áthelyezni sem igazán van lehetőségem, nem is akarok kínlódni vele. Sokkal érzékenyebb az időjárásra mint általában, meg a viharok is pont arról szoktak feljönni amerre a tányér néz.
Amúgy sem akarok még egy előfizetést csak emiatt fenntartani ha már adott kábeltv lehetősége.
-
osztraksajt
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Próbáltam keresőszavakkal, de nem nagyon boldogultam.
Eddig egy műholdas VU+ Solo linuxos beltérivel rögzítettem az adásokat, ami nyers TS streamet tud közvetlenül NAS-ra menteni, ami nekem nagyon kényelmes megoldás, továbbá webes felületen EPG-ből indítható felvétel stb, csak ugye erősen időjárásfüggő, idén elég sokat szívtam tavasszal a rengeteg durva vihar miatt.
Most lett Digi kábeltévénk, valami hasonló megoldást keresnék erre a platformra. Tehát ha van olyan ajánlás ami hasonló képességekkel rendelkezik mint az eddigi beltérim az lenne legjobb (egy enigma rendszerű lenne a legjobb, megszoktam). Persze nem ijedek meg egy linux telepítéstől, tehát rPi+tuner is szóba jöhet, nem 2 fillérből akarom megoldani, de minél stabilabb és megbízhatóbb rendszert szeretnék összerakni amit relatíve gördülékenyen lehet kezelni a mindennapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest