- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gruang
csendes tag
sziasztok!
vettem egy leadtek dtv1800h típusú tv-kártyát. media centerrel és winfast pvr2vel is tökéletesen működik, azonban legjobb képminőséget a pvr2-ben evr renderer+hardveres gyorsítással sikerült elérnem. a probléma csak az, hogy ekkor a kép random időközönként megakad, a hang megy tovább és ha elkapcsolok majd vissza, akkor újra megy rendesen. ezt az elkapcsolásos megoldást 3-4-szer sikerül eljátszani, utána pedig kifagy az egész lejátszó és task managerrel kell lelőnöm. tud esetleg erre vki megoldást? vagy esetleg egy másik progit, amivel hardveres gyorsítással lehet kicsit javítani a minőségen?
előre is köszi a válaszokat! -
gruang
csendes tag
sziasztok!
elnézést, ha rossz fórumba írok, de úgy néztem ezügyben ez a legaktívabb.
azt szeretném kérdezni, hogy dvb-t mpeg4 tunerrel rendelkező lcd tv-hez milyen tetőantennát ajánlanátok megvételre?
pannonhalmán lakom..győrtől 25 km-re..a mindig tv honlapja szerint az utcánkban elérhető a szolgáltatás..szóval elvileg mindenem megvan, az antennát leszámítva.
segítségeteket előre is köszönöm!
dávid -
gruang
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TerraTec Cinergy T USB XE tunerem..de sehogy sem tudom működésre bírni...saját szoftverével nem talál egy csatornát sem..dvb-dream progival sikeresen megtaláltam a csatornákat...viszont nincs se kép se hang..pedig a jelerősség 100%ot mutat.
mi lehet a probléma? már felraktam a hd codec packot...és még sokminden mást...de semmi.
vki tud vmi megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo 3
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- Bestbuy játékok
- Steam Deck
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged