- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
üdv
Digikábelem van! Ilyen eszközt használok. Dvbviewer Pro van meg eredetiben. Az ONT-ből megy a koax egy osztóba ami a padláson lévő 5-ös osztóba megy, ez osztja a szét az egész házba a tv-t. A másik ág megy az én tv-mhez és usb-s cuccomhoz, ami egy noti windows 10-el. Itt is van egy osztó külön a TV-hez és egy usb-s cucchoz. A TV-n 100 a jelerősség és 92 a jelszint és hibátlan a kép. Az usb-s cuccon viszont szétesik a kép és alacsony a jelszint. Erre szeretnék rájönni, hogy mi okozza. Hasonló splitter mind a kettő. A ház többi TV-jén, van 5 mindenhol jó a kép és a jelszint.
Köszi előre is
-
kungzi
veterán
üdv
felraktam az xepg-t
Feltelepülni feltelepül. De mikor indítanám a progit, akkor ez az ablak nem jelenik meg:
Feladatkezelőben látom, hogy fut a program, de semmi ablak nem jelenik meg. Ez a gondom.
-
kungzi
veterán
üdv
digikábel adásait nézem dvbviewer progival. Valahogy nem lehet külső epg-t beállítani?
-
kungzi
veterán
Szerintetek ez tud dvb-c hálózatról felvenni és egyidőben mást nézni? köszi
-
kungzi
veterán
sziasztok
vettem egy ilyen tunert és hozzá egy ilyen szobaantennát. a csávó a boltban azt mondta, hogy ezzel tökéletesen kellene fognom a dvb-t csatornákat. én Debrecenben lakok családi házas környezetben a Vargakertben(debreceniek gondolom tudják merre van
) de semmi csatornát nem találok. Tettem már ablakba, lógattam ki az ablakon, tettem már fel szekrény tetejére, de semmi.
Próbáltam ezekkel a progikkal:
- Splash Lite
- BlazeDTV
- VLC
- ProgDVBEgyikkel se talál semmit, még a jelerősség is nulla.
Szerintetek mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget
-
kungzi
veterán
sziasztok
usb-s dvb-t tunernek mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Videós, mozgóképes topik
- DOOM - The Dark Ages
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest