Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Milyen erősítőt ajánlotok a következő szituációra:
Pár eszköz rávan már kötve az antennára, de még szeretnénk 1 tv-t de ha többet rákötünk az antennára a jel erőség lemegy 50%-ra a settop box szerint és szét esik a kép folyton. Arra gondoltam, hogy beszerzek valami aktív erősítőt digitális adásokhoz, csak nem vagyok otthon a témában.
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Napokban vettem észre, hogy a dvb-c boxom média lejátszó közben bizonyos filmeket nagyon halkan játszik le és azoknak a hangja időközönként pattog! A hangsáv típusa egyiknél sem volt más...
Mi lehet a gond? nagyon zavaró még garis a cucc úgy h ha nem oldódik meg visszaküldöm a francba..
-
drk88
senior tag
sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a házban többfelé szétvan osztva a koax kábel a tv-khez..és amióta bekötöttema dvb-c boxot azota elég rendesen leesett a digitális adásoknál a jelerősség 69%..és felvételnél a full hd adás sokszor beszürkül szétesik a kép stb...ha más tv is használva van.
Van digitális jelerősítésre valami olcsó kütyü? köszi előre is nem vagyok jártás a témában
-
drk88
senior tag
Megérkezett tegnap a rendelt boxom. Eddig nagyon tetszik, csak az zavar h az EPG-ben beidőzitett felfétel az időpont szerint veszi fel és nem a műsor kezdetekor indul, de ezen kivül minden kafa.
-
drk88
senior tag
Még annyi kérdés, hogy ez a box amit kinéztem tudja vajon azt a fukciót, hogy beállítom egy időre és magától veszi mint a régi videó magnók?
-
drk88
senior tag
válasz
djnice #15901 üzenetére
Városi Kábelszat 2002. Kft. nincs semmi kártya meg vevő cucc simán bevan dugva a koax a tvbe mert van benne tunner de felvenni sajna nem tud..központban engedélyzik a csatornákat.
Ezt néztem ki, elvárásaimnak megfelel, van benne felvevő, media lejatszo, full hd.
-
drk88
senior tag
Sziasztok
Szeretnék vásárolni kábeltv vevőt PVR és média lejátszó funkcióval és persze legyen full hd. Nem vagyok jártás a témában azt hiszem nekem dvb-c kell. Milyent ajánlotok?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell 1707FP 17" LCD monitor
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest