- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
David888 #20687 üzenetére
Ismerem meg használom az OScamot, igen sokmindenre képes. Viszont vannak azért kártyák, amik erősen kompromisszumosan mennek a megosztásban (lásd Sky csomagok).
Viszont a sima Mindigtv-nél hiába: Nem adnak már smart kártyát, csakis CI+ modult, amivel meg nem tud mit kezdeni az OScam. -
garga pista
őstag
válasz
David888 #20684 üzenetére
Ez totál nem releváns, mert mint írtam a kártya (smart card) és a CI/CI+ modul azon kívül hogy fizikailag sem egyforma, működése is más. Sokkal több korlátozás van a CI modul használatával és a CI+nál még többet tud a szolgáltató korlátozni. Ezért írtam, h érdemes kipróbálni. Hacsak nem Conax modulban van az MTVA kártyád, de ezt nem írtad.
De hogy képen is egyérteműsítsük:
(Van a PH!-n is tudástár cikk róla: [link] )A bal oldali vékony plasztik lap (ami olyan mint egy bankkártya) az előfizetői kártya (smart card), a jobb oldali meg a CI modul. Az a szép, hogy már van ún. cardless CI modul is, amibe nem kell/lehet kártyát rakni. A Digi és a Mindigtv is ilyet ad már. Ezért csak CI fogadós box. Csak azt nem tudom, amit a CI modul dekódol lehet-e streamelni is.
-
€uro
őstag
válasz
David888 #20400 üzenetére
Igen? Nahát...
Úgyis kezd meggyűlni a bajom a Kodi-val... Majd szép lassan elkezdem nézegetni az OpenATV-t is. Szerencsére még nagyon az elején vagyok mindennek, mert gyakorlatilag egyáltalán nem foglalkoztam még ilyen készülékekkel. Úgyhogy kicsit lassan haladok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest