Hirdetés
- Netfone
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ferenc-
csendes tag
Akkor írom a közösbe is (nemcsak neked): Nos, én megkaptam a "csodavevőt" (12 nap alatt ért ide). Pendrive-nál kicsit nagyobb, és közel 7ezrest adtam érte, elég barátinak mondható. Először kicsit szkeptikus voltam, de rácáfolt a dolgokra. Jó, nem egy agyon-bonyolított a kezelő-felülete, de jónak mondható. Ami külön jó, hogy nem csak DVB-T, hanem DVB-C is és FM modulja is van. Én Digi(hez közeli) szolgáltatóhoz használom majd (még csak tesztfázisban "leledzik" most). Tegnap már nyűgöltem a csatornákkal, mintha párat szeretne elfelejteni, de utána rákeresve megtalálta mindet. A távirányító külön jó (pici, egyszerű, funkcionális) , szóval jó vételnek tűnik. Persze remélem más is osztja (majd) akik kipróbálták/tesztelték. Azért pár jótanácsot írjon, aki már használja huzamosabb ideje

-
-Ferenc-
csendes tag
Sziasztok! Most szeretnék "belefolyni" a DVB-C-s világba, s ehhez keresnék jófajta (és jóárú) USB-s tunert. Melyiket ajánljátok és mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann