- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xliborg
csendes tag
válasz
Bandus99 #4143 üzenetére
Bizony van értelme, nagyságrendekkel jobb lesz a kép. Ez főleg nagyméretű LCD tv-n érvényesül. Nekem is van egy LG dvd player-em, ami hihetetlen milyen képet varázsol egy sz*r dvix-ből.
Ami a dvb-t illeti az alsó kategóriásokon csak kimenet van, így az általad leírt variáció nem megoldható. Ez tudja 150 ezerért:Vantage HD 8000 TS
Gondolom vannak-lesznek olcsóbbak is idővel. -
cigam
titán
válasz
Bandus99 #4143 üzenetére
A felkonvertálás kb ezt csinálja, és mint olyan semmire se jó (ha a lejátszó nem a tv megcsinálja magának).
Végülis ez olyan fából vaskarika (vagy kockás lesz vagy homályos)Sztem nem megoldható, mivel csak kimenete van. Nem valószínű, hogy beletennének egy A/D konvertert, mert kb semmi értelme, és megdrágítja a dvb-t vevőt.
-
xliborg
csendes tag
válasz
Bandus99 #4139 üzenetére
Nem tudom hozzáértő vagyok vagy sem, de ezt ne! Nagy részük szoftverhibás. Bár van szupportjuk, de még a 3. kiadású update is hibás. Idézem: "......Felraktam az új szoftot, de most meg a hangot nem rögzíti..."
Igaz ez a HD2000-esre vonatkozik, de kérdem én inkább egy márkásabb nem érné meg vesződségnentességet?
Ha ebben az árban gondolkozol, akkor válaszd a Ferguson FT-8100 HD-t. Ez rögzít usb-n keresztül. Itt nézz körül:[link] vagy itt:[link] -
cigam
titán
válasz
Bandus99 #4139 üzenetére
Sztem a 2000-es jobb vétel, igez 50%-al többe kerül (30k). Megvan az a határozott előnye, hogy USB-s cumora tud felvenni.
Esetleg várj mert később tuti lesz olcsóbb, és többet fog tudni. Csatorna bővítés elképzelhető, hiszen nincs telítve a mux, persze kérdés hogy SD vagy HD. A szabvány nem változik, marad az mpeg4. Technikailag megoldható az előfizetéses discovery, gyakorlatilag nem valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest