- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
ruzsass #13278 üzenetére
Szia,
Nekem valami tavaly októberi firmware volt rajta gyárilag, abban volt 1-2 apróbb bug. A youtube nem ment, az időzítőnél nem lehetett felvétel hosszot módosítani, és még pár hasonló kisebb hiba. Az m3digital honlapról letöltött AMIKO_HD8200_Series_1.5.45_conax.rar-t raktam fel és ez minden tapasztalt hibát javított, úgyhogy nem is mentem tovább. Elvileg van már 1.5.66 is, de mivel nekem nincs miért felrakni - nem találtam benne hibát - így egyelőre nem frissítettem. Egyetlen dolog hiányzik csak belőle nekem: Az internetes időszinkron lehetősége. Sajnos a szolgáltatóm trehány, pontatlan időt sugároz a stream-ben, és hiába kértem már jópárszor őket, hogy állítsák be az órát, eddig nem tudtam rávenni őket. A tuner belső órája meg 1-2 naponta késik 1 percet, így a pontos felvételhet pár naponta utána kell állítani az órát. Ezt oldaná meg egy internetes óraszinkron, de gondolom ehhez linuxos box kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest