Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
ruzsass
üzenetére
Szia,
Nekem valami tavaly októberi firmware volt rajta gyárilag, abban volt 1-2 apróbb bug. A youtube nem ment, az időzítőnél nem lehetett felvétel hosszot módosítani, és még pár hasonló kisebb hiba. Az m3digital honlapról letöltött AMIKO_HD8200_Series_1.5.45_conax.rar-t raktam fel és ez minden tapasztalt hibát javított, úgyhogy nem is mentem tovább. Elvileg van már 1.5.66 is, de mivel nekem nincs miért felrakni - nem találtam benne hibát - így egyelőre nem frissítettem. Egyetlen dolog hiányzik csak belőle nekem: Az internetes időszinkron lehetősége. Sajnos a szolgáltatóm trehány, pontatlan időt sugároz a stream-ben, és hiába kértem már jópárszor őket, hogy állítsák be az órát, eddig nem tudtam rávenni őket. A tuner belső órája meg 1-2 naponta késik 1 percet, így a pontos felvételhet pár naponta utána kell állítani az órát. Ezt oldaná meg egy internetes óraszinkron, de gondolom ehhez linuxos box kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann