Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hát a wikipedia pcie adatátvitel része szerint hibás adatcsomag észlelésekor újraküldik azt. [link]
Valami hasonló lehetett AGP esetén is, mert a szakadt p4 generációs gépeknél, amiket életben próbáltam tartani az egyik kollégium géptermében, kiváló előjele volt a helyéről kimozdult vga-nak, hogy keservesen lassan rajzolta ki az ablakokat. Kis igazítás után viszont normál sebességgel működött.
A régi pci valószínűleg csak detektálta a hibát, de nem próbálta javítani [link]
Szóval "Egy leszel vagy nulla. Vagy élő, vagy hulla." [link] azért kicsit bonyolultabb a számítógép esetén. A kritikus helyeken hiba detektálás és javítás is előfordulhat. Bizonyos szintig ez meg tudja tartani a stabilitást némi teljesítményvesztés árán.
Abban viszont igazad lehet, hogy a tévé adás akadozásának kicsi valószínűséggel lehet csak ilyesmi az oka. Már csak azért is, mert relative kevés adat mozog a digitális tévé adásnál.
-
Bozek
nagyúr
Akkor azt is írd, amire gondolsz, nem vagyunk gondolatolvasók. Ezt írtad: "Ha egy láb kimarad mert nem érintkezik a PCIe interfésznél a kártya sem indul.". És én erre reagáltam, hogy van olyan láb, amelyik esetében lényegtelen, hogy érintkezik-e vagy sem. A Wikipédiát meg azért linkeltem, mert hirtelen nem találtam másik leírást.
Egyébként meg ahogy mondani szokták: "a stílus maga az ember" és a te stílusod hagy maga után kívánnivalót. Írtál valamit, amit cáfoltam, mire te egyből támadsz és "okoskázol", ahelyett, hogy elismernéd, hogy rosszul írtad. Mást nézel hülyének, mert nem tudod értelmesen megfogalmazni a gondolataidat.
-
Bozek
nagyúr
-
zichie
senior tag
Hivatalosan nincs, de tudomásom szerint nem hivatalosan sincs. PC-n csak a kódolatlan digitális adások nézhetőek upc kábel esetében, amiből úgy tudom, hogy csak egy van, az m2.
PC-s digitális dvb-c vételre egyetlen egy járható út ismert upc esetében: a szolgáltató váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann