Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Beowulf
üzenetére
Az RCA csatlakozós verzióval csak az a gond, hogy mindig csak azt nézheted, amit a SETTOPBOX-on is néznek, illetve az RCA csatlakozón a FullHD csak lebutítva, kisebb febontásban megy ki. Egyébként erre a feladatra a legolcsóbb analóg TV-kártya is jó.

Ezekhez a kértyákhoz szoktak adni olyan csatlakozó kábelt ami három RCA-t ( hang jobb/bal + kép) visz be a kombinált S-Video csatlakozón keresztül..
-
Beowulf
csendes tag
válasz
Beowulf
üzenetére
Lenne még pár kérdésem:
Mindenképpen olyan tunert kell venni amibe be lehet rakni a kártyát? Vagy veszek egy olcsóbbat (DVB-C) és összekötöm a Set-top-box-al? (Vagy olyat nem lehet?)
Mert éppen néztem ennek a Terratec H7-nek az árát és 40.000 HUF...
Amit még láttam másikat annak meg 35.484 HUF az ára (Technotrend CT-3650 CI).
Eléggé költséges lenne a dolog... meg aztán olvastam, hogy nem is biztos, hogy a smart card-dal működne? Ez igaz?
Az én szolgáltatóm a HFC Network Kft. Erről a neten nem találtam semmi infót. Gondolom ha megkérdezném az ügyfélszolgálatot nem hiszem, hogy elmondanák, vagy igen?
Egyáltalán nem értek ezekhez... Csak annyit amit tegnap óta összeolvasgattam a neten...Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann