Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Beowulf
üzenetére
Az RCA csatlakozós verzióval csak az a gond, hogy mindig csak azt nézheted, amit a SETTOPBOX-on is néznek, illetve az RCA csatlakozón a FullHD csak lebutítva, kisebb febontásban megy ki. Egyébként erre a feladatra a legolcsóbb analóg TV-kártya is jó.

Ezekhez a kértyákhoz szoktak adni olyan csatlakozó kábelt ami három RCA-t ( hang jobb/bal + kép) visz be a kombinált S-Video csatlakozón keresztül..
-
Beowulf
csendes tag
válasz
Beowulf
üzenetére
Lenne még pár kérdésem:
Mindenképpen olyan tunert kell venni amibe be lehet rakni a kártyát? Vagy veszek egy olcsóbbat (DVB-C) és összekötöm a Set-top-box-al? (Vagy olyat nem lehet?)
Mert éppen néztem ennek a Terratec H7-nek az árát és 40.000 HUF...
Amit még láttam másikat annak meg 35.484 HUF az ára (Technotrend CT-3650 CI).
Eléggé költséges lenne a dolog... meg aztán olvastam, hogy nem is biztos, hogy a smart card-dal működne? Ez igaz?
Az én szolgáltatóm a HFC Network Kft. Erről a neten nem találtam semmi infót. Gondolom ha megkérdezném az ügyfélszolgálatot nem hiszem, hogy elmondanák, vagy igen?
Egyáltalán nem értek ezekhez... Csak annyit amit tegnap óta összeolvasgattam a neten...Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann