Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dchard
üzenetére
igen, van hajlamom a slendrián fogalmazásra
szóval digi kábelen szokott gond lenni, hogy a királyiak symbol rate-je nem 6900, hanem 6000. anyósék egyik lg tv-je emiatt rendszeresen nem találja meg azokat, közben meg a csumpi astrometa stick boldogan elvan 6900-ra állítva is. -
PetiCalvus
csendes tag
válasz
dchard
üzenetére
Értem, a földi nélkül tudok élni, maximum akkor használnám, ha a kábel tv nem működik valami miatt.
Erre szeretném rákötni, amit lehet. A lényeg a C és T.
Gondolom akkor az sem számít sokat, hogy 3, 6, vagy 20 ezer forintos a diplexer.
Esetleg van olyan amit tapasztalatból tudom ajánlani? -
Diák66
őstag
válasz
dchard
üzenetére
Én ma hoztam el a Thomsont, bekapcsol, működik. Sajnos csak holnap leszek "kábel vég" közelében, így a tunerről csak akkor tudok mit mondani. Az már biztos, hogy a User manual hibásan említi a felvételhez használható HDD-ket. NTFS-t ír, de sem a 4, sem pedig a 2 TB-s winyót nem hajlandó észrevenni, úgyhogy most megy bele egy 32 GB-os FAT32 pendrive.
-
Diák66
őstag
válasz
dchard
üzenetére
Igen, az jobb választás. De én minél olcsóbban akartam megoldani.....eladni meg szerintem kb. lehetetlen ezeket. Ez a Thomson amúgy is a munkahelyemre kerül, ott fogok rögzíteni vele, mivel csak ott van DVB-C, itthon csak SAT, de ahhoz meg CI modulfogadós kellene. Annyit meg végképpen nem akarok rá szánni.
-
Diák66
őstag
válasz
dchard
üzenetére
Nincs spéci forrásom sajnos, de ha összevetem az interneten található eszközök árát és szállítási díját, a Thomson lett a befutó, BestByte 9500 Ft és helyben átvehetem, nincs futárdíj. Ennél olcsóbban az Euronicsban lett volna az Alchor, az 8500 Ft. Csak szerintem a Thomson jobb választás lesz. Ebay-t is feltúrtam, de az USB-s sticken kívül más nem nagyon van C-s ügyben. Az Astrometa meg.... nem nagyon akar működni, hát még rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Eladó EVGA 700 W1
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval digi kábelen szokott gond lenni, hogy a királyiak symbol rate-je nem 6900, hanem 6000. anyósék egyik lg tv-je emiatt rendszeresen nem találja meg azokat, közben meg a csumpi astrometa stick boldogan elvan 6900-ra állítva is.
wassermann