Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dchard #18997 üzenetére
igen, van hajlamom a slendrián fogalmazásra
szóval digi kábelen szokott gond lenni, hogy a királyiak symbol rate-je nem 6900, hanem 6000. anyósék egyik lg tv-je emiatt rendszeresen nem találja meg azokat, közben meg a csumpi astrometa stick boldogan elvan 6900-ra állítva is.
-
PetiCalvus
csendes tag
válasz
dchard #18860 üzenetére
Értem, a földi nélkül tudok élni, maximum akkor használnám, ha a kábel tv nem működik valami miatt.
Erre szeretném rákötni, amit lehet. A lényeg a C és T.
Gondolom akkor az sem számít sokat, hogy 3, 6, vagy 20 ezer forintos a diplexer.
Esetleg van olyan amit tapasztalatból tudom ajánlani? -
Diák66
őstag
válasz
dchard #18816 üzenetére
Én ma hoztam el a Thomsont, bekapcsol, működik. Sajnos csak holnap leszek "kábel vég" közelében, így a tunerről csak akkor tudok mit mondani. Az már biztos, hogy a User manual hibásan említi a felvételhez használható HDD-ket. NTFS-t ír, de sem a 4, sem pedig a 2 TB-s winyót nem hajlandó észrevenni, úgyhogy most megy bele egy 32 GB-os FAT32 pendrive.
-
Diák66
őstag
válasz
dchard #18813 üzenetére
Igen, az jobb választás. De én minél olcsóbban akartam megoldani.....eladni meg szerintem kb. lehetetlen ezeket. Ez a Thomson amúgy is a munkahelyemre kerül, ott fogok rögzíteni vele, mivel csak ott van DVB-C, itthon csak SAT, de ahhoz meg CI modulfogadós kellene. Annyit meg végképpen nem akarok rá szánni.
-
Diák66
őstag
válasz
dchard #18811 üzenetére
Nincs spéci forrásom sajnos, de ha összevetem az interneten található eszközök árát és szállítási díját, a Thomson lett a befutó, BestByte 9500 Ft és helyben átvehetem, nincs futárdíj. Ennél olcsóbban az Euronicsban lett volna az Alchor, az 8500 Ft. Csak szerintem a Thomson jobb választás lesz. Ebay-t is feltúrtam, de az USB-s sticken kívül más nem nagyon van C-s ügyben. Az Astrometa meg.... nem nagyon akar működni, hát még rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest