- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rollee #15233 üzenetére
Az MPEG4 csak rá van írva, a dekódolást úgyis a PC végzi. Általában a hozzá adott szoftver és támogatás az, ami megkülönbözteti a tunereket. Esetleg Linux alatt lehet gond a driver-el, de az se biztos, Windows alatt használom egyelőre.
Én egy Alcor DTV Duo-t szereztem be, ez dupla tuneres, egyszerre akár különböző MUX-on lévő adásokat is fel tudok venni. Na meg egy kártyaolvasós billentyűzettel és MindigTV Extra kártyával mennek a fizetős adások is, akár PIP-ben is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rollee #15229 üzenetére
Egy sima DVB-T tunerrel tudsz nézni felvétel közben elvileg másik adót, viszont csak ugyanazon a MUX-on lévőt. Ha másik MUX-ról is akarsz, ahhoz már két DVB-T tuner kell (biztos létezik dual tuner PCIe-ben, de én USB-s eszközt használok erre a célra). Amennyiben még ehhez a DVB-C-re is szükséged van, az már 4 tuner (mivel ott sincs az összes adó ugyanazon a frekvencián), ilyen egyben biztos nincs.
Programra a DVBViewer-t ajánlom, bár fizetős, de azt a 22 dollárt szerintem bőven megéri. Ez biztos kezel több tuner-t is egyszerre és még a megfelelő plugin-ek segítségével az előfizetői kártya is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NBA és kosárlabda topic
- Nintendo Switch 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest