Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rollee
üzenetére
Az MPEG4 csak rá van írva, a dekódolást úgyis a PC végzi. Általában a hozzá adott szoftver és támogatás az, ami megkülönbözteti a tunereket. Esetleg Linux alatt lehet gond a driver-el, de az se biztos, Windows alatt használom egyelőre.
Én egy Alcor DTV Duo-t szereztem be, ez dupla tuneres, egyszerre akár különböző MUX-on lévő adásokat is fel tudok venni. Na meg egy kártyaolvasós billentyűzettel és MindigTV Extra kártyával mennek a fizetős adások is, akár PIP-ben is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rollee
üzenetére
Egy sima DVB-T tunerrel tudsz nézni felvétel közben elvileg másik adót, viszont csak ugyanazon a MUX-on lévőt. Ha másik MUX-ról is akarsz, ahhoz már két DVB-T tuner kell (biztos létezik dual tuner PCIe-ben, de én USB-s eszközt használok erre a célra). Amennyiben még ehhez a DVB-C-re is szükséged van, az már 4 tuner (mivel ott sincs az összes adó ugyanazon a frekvencián), ilyen egyben biztos nincs.
Programra a DVBViewer-t ajánlom, bár fizetős, de azt a 22 dollárt szerintem bőven megéri. Ez biztos kezel több tuner-t is egyszerre és még a megfelelő plugin-ek segítségével az előfizetői kártya is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann