- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Itt van még valami érdekes kijelentés:
(feltéve, hogy a kijelentés valóban hiteltérdemlő)"Európai uniós követelmény a 2012-es átállás.
Ez tévedés! 2015 a végső dátum, a 2012 ajánlott. De tudomásom szerint a régi EU-országok nyolcvan százaléka nem fogja bevezetni eddig az időpontig. Az osztrákoknál elég sürgős a kikapcsolás, mert most zajlik az ORF monopóliumának a megtörése, ami nálunk már tíz éve megvolt. Valójában nagyon kevés ország kapcsol át a digitális sugárzásra 2012-ig. Még az angolok is elhalasztották az analóg kikapcsolását az olimpiai közvetítések miatt. "
Az USA is csúszott az átállással, és ígyis jópáran maradtak tv nélkül
-
premete
veterán
Ja, hardveres gond eléggé valószínűtlen, mert 3 db. egyformát vettem (6000.- Ft-ba került a 3db. együtt) majd még próbálkozok, de mindhárom egyformán csak a hd adásoknál tud hangot. Mondjuk csak az m1-m2-duna-autonomiát és euronews nézem, a bulvárokat nem szoktam bekapcsolni sem.
Még arra gondoltam, hogy a windows szokás szerint valamit megváltoztatott, ahogy szokta időnként. -
premete
veterán
Rátettem a nero aac-t, az nem segített, de ezt este kipróbálom, köszönöm a tippet.
Az előző 3 hasonló tuner minden extra nélkül tudta az összes rádió és tv-hangot; a hardver és a szoftverkörnyezet nem változott, most pedig sem a divx8, sem a shark w7, sem a klite, sem az ffdshow_rev3476_20100615 nem segített, sem a nero aac. -
andrewgeee
csendes tag
Értem.. És köszönöm, kicsit megnyugodtam!!
Már újrahúztam az XP-t is, előtte pedig kipróbáltam windows 7-el is, de ott semmi képet nem bírtam a kijelzőre csalni. BlazeDTV 6.0 a program neve, amit kaptam a tuner mellé. Még ki akarom próbálni vidéken is a dolgot, (40km keletre Bp.-től) itt szabad rálátás van Kékesre, itt is tuti kombinált antennával a tetőn és itt erős asztali gép van, erős videókártyával. De itt is winXP az op.rendszer. Azt meg lehet csinálni, hogy egy másik lejátszóprogram használja a tunert?
-
bnorci71
addikt
Sajna akkor a HD ről le kell mondanom
videókártya nem megoldható a proci 2 magosra
nem mai gyerek a noti
A tv csatija lett a notiba dugva ezért nem értem miért ilyen szar a kép
atesss
a noti egy HP Nx6310 Cerka M440 1,6Ghz proci+2Gb Ram, nem tudom az alaplap chipsetje kezeli-e a core duo-t , talán igen de csak 1 magot belőle azzal meg nem leszek előrébb
SD adás az megy csiga/retek dunaA DVB-T-n ha jól gondolom amikor HD-be van sugározva az M1 akkor csak az van, nincs mellette SD?
-
vegyszer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 A12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged