Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
A TV nem hajlandó beolvasni a DVB-T-ről az EPG-t, még az aktuális műsor címét se.
Próbáltam a notin usb tunerrel ott az aktuális műsor címét a Splash lite kiírja viszont ott nincs EPG, Pinnacle Tv center se olvas be EPG és az aktuális műsort címét se írja ki.
A jelminőség PcTv szerint 100% a jel erősség 27% elképzelhető, hogy itt van a hiba? -
bnorci71
addikt
Szasztok!
látom épp a hálózatra küldés a téma
Megoldható az hogy a bejövő kábelszolgáltató összes csatornáját felrakjam a belső hálózatra.
A notin nem lenne rossz mindenféle madzag nélkül bárhol nézni bármelyik csatornát.
Mi kell ehhez, ha kivitelezhető?Senkinek nincs a topik olvasók küzül
Pctv Pro Hybrid 340e tunerje? -
bnorci71
addikt
Szasztok!
Ha valakinek lenne feleslegbe PCTV Hybrid Pro 340e USB kábele érdekelne.
Vagy ha hjlandó ilyen stick tulajdonosa a lábkiosztást kimérni nekem azért is nagyon hálás lennék -
bnorci71
addikt
válasz
andrewgeee #5690 üzenetére
wazze király vagy
bár nem tökéletes ici-picit akad néha,azért élvezhető-nézhető a noti ami nem tudja "lejátszani" M1HD-t PCTV progival az a Splash Lite-vel megy
szóval nem csak Hw kérdés ez az Mpeg kódolás, gondolom itt nem az egész muxot kódolja ki az szoftver hanem csak a nézett adóta noti egy Cerka M440 1,86ghz 2Gb Ram-os HP Nx6310
-
bnorci71
addikt
az asztalin minden USB-be kipróbáltam oda vissza dugdostam kizártnak tartom a kábelszakadást, akkor a notin is előjött volna
Az analóg megy váltok digitálisra semmi.....a noti régebbi /HP nx6310/ mint az asztali/Asrock lap/ így az 1.1 vs 2.0 verziót is kizárnám
driver+soft ugyan arról a cd-ről telepítve
mint írtam az egyetlen telepítési különbség az a bizonyos .dll volt én arra gyanakszom, de azt meg megkapta az xp cd-rőlaz ötleteket köszönöm
-
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71 #5634 üzenetére
kész feladom
elmentettem a notin a csatornabeállításokat az asztali gépen betőltöttem, de nincs kép
jelerősség 15-25%
jelminőség 0%ugyan az a stick ugyan az az antenna
ha a notiba dugom akkorjelerősség 75%
jelminőség 100%na ha ezt valaki érti az ossza meg velem mitől lehet
-
bnorci71
addikt
na az említett tunert próbálom a gyerkőc gépén ( AMD X3)
a tetőantennával a dvb-t adókat nem akarja a gép megtalálni
ha átdugom a notiba a sticket minden megy frankón
telepítéskor Germany-t választottam régiónak lehet ez a hiba?
csatorna kereséskor próbáltam a Germany-t és a hungary-t is egyik se vezetett eredményre
a beállításokba sehol nem találom hol változtathatom meg ezért most próbálkozok egy reinstallal. -
bnorci71
addikt
Sajna akkor a HD ről le kell mondanom
videókártya nem megoldható a proci 2 magosra
nem mai gyerek a noti
A tv csatija lett a notiba dugva ezért nem értem miért ilyen szar a kép
atesss
a noti egy HP Nx6310 Cerka M440 1,6Ghz proci+2Gb Ram, nem tudom az alaplap chipsetje kezeli-e a core duo-t , talán igen de csak 1 magot belőle azzal meg nem leszek előrébb
SD adás az megy csiga/retek dunaA DVB-T-n ha jól gondolom amikor HD-be van sugározva az M1 akkor csak az van, nincs mellette SD?
-
bnorci71
addikt
kipróbáltam a dvb-t részt is ......
az HD-vel nem bírkózik meg a gép
a gépcserén kívül nincs valami más megoldás erre
Celeron M 1,86Ghz 2Gb ramhang van de kép az 1 kockányi se igaz hang is csak 3-4 mp-ig
vagy valami más lehet a gond
-
bnorci71
addikt
válasz
Pityke78 #5537 üzenetére
szoba antennán nem biztos hogy menni fog a tetőantenna lenne biztosabb megoldás
itt nézhetsz lefedettséget miegyebetha hangyás akkor szerintem analóg adást találtál.
Azantenna mód légire aztán digitális beállításon keresés.
19 csatit kell találnod.
de pl: retek csiga 2x lesz mert AH valamit összekevert és a mindig extra kódolt csatornáit rosszul nevezte el
legalább is Tokajon -
bnorci71
addikt
válasz
M_AND_Ms #5486 üzenetére
nem azt mondtam, hogy ilyen gányul kell összerakni, sőőőőőőőtttttt csak nálam így maradt nem volt még időm kábelt venni, de a vb-re meglesz
csak a krimpelős se lesz jobb mint a tekerősa krimpelőst lehet azért favorizálják a szolgáltatók mert rögtön látni ha hozámokányol tulaj a kábelhez
-
bnorci71
addikt
nem kell neked krimpelős
nekem az ideiglenes kábel 1 hónapja úgy van 3 darabból van siccc és ráadásul toldóból is csak1 volt itthon a második toldás sima villanyszerelő csokival van összehozva
és működik digitális
na meg ugye jelről beszélünk, tehát vagy van jel vagy nincs, olyan nincs, hogy kicsit meg nagyon -
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
köszi kereső is ezt dobta első találatnak de csak címszavakba olvastam bele eddig
na majd nekiveselkedek rendesen.Jut eszembe
Kiskunmajsán van valakinek tapasztalata DVB-T vétellel?
Kiskőrös 35Km
Szentes-Szeged 45Km
Gondolom a bot antenna kevés leszakkor ha VB-t akarok nézni nyaralás alatt vihetem a tetőantennát
-
bnorci71
addikt
Leadtek DTV Dongle H Hybrid
vélemények?
-
bnorci71
addikt
válasz
katalin888 #5338 üzenetére
a kábeles szolgáltatók nagyon-nagyon sokáig fogják nyomni az analóg adást, ott egyenlőre a digitális adás extra, hát még a HD
-
bnorci71
addikt
válasz
zhagyma #5331 üzenetére
-forrasztást néztem azon hibát nem találtam,
-oprendszer XP, miden gépen
-igen az NX 6310 volt az első próba ahol működött 5 percig Celeron M1,46
az azstali 2,6 cerka a másik AMD x3 szóval ott nem lehet kevés a hardver.
-a 2 asztali gépre próbáltam a letöltött drivert is MSI honlapról de nem lehet telepíteni csak ha csatlakoztatva van az eszköz azt meg a Win nem "ismeri fel" hogy csatlakoztatva van valami
-Miskolc mellet de a bot antenna csak hirtelen próbálkozás volt van felrakva rendes UHF tetőantenna isSzóval itt én is vagy USB kontakt hibát tippelnék vagy elszállt az eszköz
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
valakink van ötlete varázslása woodoo módszere az alábbi problémára?
vettem használtan egy MSI DIgivox II A/D tunert
feltelepült kereset 2 x csatornát majd azóta se kép se hang
a notin kívül 2 asztali gépen is próbáltam már első bedugáskor hibát ír a win az USB eszköz csatlakoztatására
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest