Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
andrewgeee
üzenetére
wazze király vagy

bár nem tökéletes ici-picit akad néha,azért élvezhető-nézhető a noti ami nem tudja "lejátszani" M1HD-t PCTV progival az a Splash Lite-vel megy

szóval nem csak Hw kérdés ez az Mpeg kódolás, gondolom itt nem az egész muxot kódolja ki az szoftver hanem csak a nézett adóta noti egy Cerka M440 1,86ghz 2Gb Ram-os HP Nx6310
-
ArGab
őstag
válasz
andrewgeee
üzenetére
Nekem is ezt a Blaze cuccot mellékelték hozzá, de én meg sem néztem. A tunered nagyon nagy valószínűséggel olyan driverrel rendelkezik, ami lehetővé teszi bármely DVB-s progi számára a használatát.
XP alatt egy gyors próbát megér a Splash Lite, az XP-n is támogat DXVA-t. Kicsit korlátozott képességű, de csak nézni az is megfelel. (nincs felvétel, timeshift, stb.) -
Agent87
aktív tag
válasz
andrewgeee
üzenetére
windows 7-ben media centerrel próbáld ki az beépített progi a windowsban.
vagy keress rá google-ban splash lite. ez is a gpu-t használja gyorsításnak. -
ArGab
őstag
válasz
andrewgeee
üzenetére
Milyen progival nézed? Nálam 2 GHz-es Turion X2-vel sem folyamatos, eléggé hasonló tünetekkel a HD adás, ha a proci dolgozik. Viszont a VGA-d alkalmas DXVA gyorsításra, azaz a megfelelő progival/kodekkel a videokártya fogja dekódolni a videót. Windows 7 alatt ehhez a Microsoft DTV-DVD Video Filtert kell kijelölni a programban (már ha lehet). DVBViewerrel működik szépen. Más progival nem tudom menne-e és ha igen, hol kell beállítani. XP/Vista esetén pedig valami alternatív megoldás kell, mert ott nincsenek ez a kodek. Ezekben már nem tudok segíteni. De a lényeg, a géped elég lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann