Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Megtaláltam ezt a német oldalt én is és szerencsére elég jól tudok németül, így fordító se kell, de sok olyan dolog nincs benne amit nem is tudom mire szolgál..Ezért is gondoltam aki már talákozott ilyen verzióval az el tudja mondani hogy a minden nap használatot hátráltató opció közül mit nem lehet elérni (gondolok itt a felvételre, csatornalista szerkesztésre,, frissítésekre stb). Amire viszont rájöttem hogy érdemes lesz 1-2 felvételi opció, és beállítás miatt kiadni a 15eurot a dvbwiever pro-ra... Ráadásul elég egyszer megvenni, mivel erre frissítések is ingyenesek... Minden esetre ki fogom próbálni azt amit hozzá adnak, maximum 2x állítom be majd a csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest