- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Megtaláltam ezt a német oldalt én is és szerencsére elég jól tudok németül, így fordító se kell, de sok olyan dolog nincs benne amit nem is tudom mire szolgál..Ezért is gondoltam aki már talákozott ilyen verzióval az el tudja mondani hogy a minden nap használatot hátráltató opció közül mit nem lehet elérni (gondolok itt a felvételre, csatornalista szerkesztésre,, frissítésekre stb). Amire viszont rájöttem hogy érdemes lesz 1-2 felvételi opció, és beállítás miatt kiadni a 15eurot a dvbwiever pro-ra... Ráadásul elég egyszer megvenni, mivel erre frissítések is ingyenesek... Minden esetre ki fogom próbálni azt amit hozzá adnak, maximum 2x állítom be majd a csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged