- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Megtaláltam ezt a német oldalt én is és szerencsére elég jól tudok németül, így fordító se kell, de sok olyan dolog nincs benne amit nem is tudom mire szolgál..Ezért is gondoltam aki már talákozott ilyen verzióval az el tudja mondani hogy a minden nap használatot hátráltató opció közül mit nem lehet elérni (gondolok itt a felvételre, csatornalista szerkesztésre,, frissítésekre stb). Amire viszont rájöttem hogy érdemes lesz 1-2 felvételi opció, és beállítás miatt kiadni a 15eurot a dvbwiever pro-ra... Ráadásul elég egyszer megvenni, mivel erre frissítések is ingyenesek... Minden esetre ki fogom próbálni azt amit hozzá adnak, maximum 2x állítom be majd a csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Synology NAS
- Egyéni arckép OFF
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest