Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Próbáltam, de nem voltam elég ügyes szerintem, mert nem mentem vele semmire. Azért írom így, mert ha azt írnám "nem sikerült vele", az félreérthető, mivel eddig amiket itt olvastam, nekik sikerült, tehát felvállalom, hogy én voltam béna. De a csatornaváltás azt hiszem nem lehetséges.
De mivel ott van az ingyenes SmartDVB, ezért nincs szükségem semmi másra.DrSoul
Drivert mindenképp telepíteni kell, kivéve, ha pl a win7 egyből felismeri, akkor ez a folyamat csak pár másodperc. Ha nem ismeri fel, akkor a szokásos drivertelepítés. SW sem árt amivel nézed, de win7 alatt ez is megoldható "hazai" ízekkel, azaz a gyári MediaCenter használható nézésre, nem kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő