Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
analog talan még pár dvb-t tuner képes
de nem tudom minek sztem feletsd el ..
hardwares encodolást szintén... ezek ugy tud csak HW decodolast ha DXVA képes a vga kartyad és az dekodoljanem nagyon lattam még olyan kartyat ami tudja dvb-c / t egyszerre
ehez külön tuner szokott kelleni ..ebben az esetben is csak akkor tudsz nézni mas csatornat ha az azonos multipexben van
vagy épp megtalálhato a masik kartyan dvb-t ben vagy c ben ha épp a masikkal rögzitesszamit te szeretnél azt egy eszköz amit ismerek tudja 3 tunerrel
de az egy set top box és ott sem fogsz dvb-c rögzités közben masik dvb-c csatonat nézni masik multiplexben ...
mashogy ezt nem fogod tudni kivitelezni ... -
GBogyó
tag
Nem mondom, hogy röpködni fognak a megoldások, de azért leírok pár gondolatot.
Digitális vétel esetében az egy frekvencián érkező több adás esetén azokat egyszerre képes venni a vevő, tehát tudsz párhuzamosan felvenni és nézni többet is, de korlátokkal.
Jellemzően két tunerrel tudsz abszolúte párhuzamosan működni, pl.: lfeveszel DVB-C-ről és nézed a DVB-T-t.
Esetleg gondolkozz el azon, hogy megfelelő lehet-e neked több tuner külön kártyán is, vagy mindenképpen egyet szeretnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest