Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Ha nem akarsz sokat "tökölni", hallgass bzoley-ra és daa-raa-ra. Ha mégis "tökölni" akarsz: oprendszerhez driver keresés, ingyenes progi telepítés / kipróbálás / törlés, kodek vadászat, stb. akkor vedd a legolcsóbbat.

Angliában van DVB-T2 tesztadás. Vevő nem nagyon, mivel ez év márciusban még csak demózták az első DVB-T2 demodulátor chipeket. Az EU a DVB-T2 / MPEG4-t favorizálja. Mire ebből a tesztből és ajánlásból általánosan elterjedt rendszer lesz kb. 2020-at fogunk írni. Addíg meg DVB-T / MPEG2/4 pátosítás marad a földfelszíni sugárzásban, amire bármelyik DVB-T vevő ugyanúgy megfelel.
-
Daffni2
addikt
tudni kell rólam pinnaclepárti vagyok
daa-raa mester meg nem

Nekem már volt Pinnacle tunerem,majd hallgattam a tapasztaltabbakra,és beruháztam egy Leadtek hybrid tunerre, hát ég és föld a külömbség a vételi tulajdonságait és a képminőségét tekintve.
A szoftverről ne is beszéljek mert összehasonlítani sem lehet a PVR2-t a Pinnacle szoftverével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MCDODO T03 fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann