- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
Capella #2715 üzenetére
most kapcsolódtam vissza, nem tudom hogy válaszoltak már!
a Digi ad set top box-ot abban az esetben ha előfizetsz a kódolt MAX-PACK-ra.
ez 2000ft. nem elírás kettőezer ft.!
tartalmazza a HBO-HBO 2-HBO Comedy-Cinemax csatornákat. ehhez ad kódkártyát.
ebben az esetben tudod fogni még a 40 kódolatlan csatit.
annyi a bibi a stb.-vel hogy scart csatlakozós! és nekem nincs szükségem a Max-Pack-ra.
az stb.-re csak akkor van szükség ha kódolt adót nézel. egyébként csak be van dugva az antenna az arra alkalmas tv-nél. lásd sony v4000 amit fentebb említettem. a kódkártyát egyébként gondolom a CI slotba is be lehet rakni de ezt nem kérdeztem hogy hozzá rendelik a stb.-hez vagy lehet anélkül is előfizetés ellenében használni. -
zhagyma
őstag
válasz
Capella #2715 üzenetére
A DIGI-nek van STB-je és abban össze van rendelve az előfizetői kártya az STB-vel. Így is nézhető a DVB-C adás. Cigam-nak, ha jól gondolom ilyen van. Valamint biztosan DVB-T / DVB-C és MPEG4 képes a SONY 4500 / 5500 széria és a Samsung B széria. A többinél még nem nagyon láttam ilyet, de utána kell járni...
Európában lehetne csinálni EU tunert, amelynek a következő szanványokat kellene ismerni: DVB-T (földfelszín) / DVB-H (mobil) / DVB-C (kábel) / DVB-S / S2 (műhold). Ez technikailag lehetséges, így biztosan üzletpolitikai okai vannak, hogy még nincs. Az MPEG2 / MPEG4 videókodólás beépítése is ilyen húzás volt ("filléres dolog").
Sokkal problémásabb az "erkölcsi elavulás". Gyakorlatilag készen vannak a DVB-T2 / DVB-C2 szabványok. A DVB-S2 már régen használatos. Ha ezeket bevezetik, megint lehet kidobni a tunereket és újabb STB-t vásárolni, ami szerintem igen aggályos. Na majd meglátjuk ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest