Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Kösz a tippet! Telepítettem is a legújabb ffdshow csomagot, viszont sajnos a DvbViewer általam használt változata csak AC3 dekóderként ajánlja fel az "ffdshow audio decoder"-t, az AAC dekóderek között nem jelenik meg.

Igazából a DvbViewer az elöző hsz.-emben említett két codec-en kívül mást eddig nem volt hajlandó felismerni, AAC dekóderként.
Amikor kiválasztok egy rádiócsatornát, akkor egyébként egy kedves "Cannot render Mediafile/Ouput Pin error: ... Nincs több memória" hibaüzenetet ír ki a DvbViewer függetlenűl attól, hogy melyik AAC dekóder van kiválasztva.
Érdekes még, hogy tuner gyári programjával felvett aac állományt pl. Vlc player és a Winamp sem tudta lejátszani, az mplayer viszont viszi faad-vel..
Az faad2-öt használó COREaacDs-t pedig hiába regisztráltam, nem jelenik a DvbViewerben..

Na mindegy, most jól kipanaszkodtam magam..

Feltöltöttem egy rövid részletet az mr2 műsorából, ha érdekel meg tudod meg tudod hallgatni milyen a minőség illetve, meg tudod nézni, hogy pontosan milyen formátumot használ: mr2.aac
bzoley:
Igazából már azzal segítettél, hogy leírtad, hogy nálad müködik a Dvbviewer-ben a rádió.
Így már tudom, hogy van értelme próbálkozni. 
Az még jó lenne lenne ha leírnád, hogy melyik verziót használod a DvbViewer-ből (About/Info..). Nekem egyébként a DVB Viewer Pro 3.9.2.0 van fent.
Valamint nagy segítség lenne még tudni, hogy a Settings/Options/DirectX menüpontban "ACC Audio Decoder"-nek mi van kiválasztva, illetve, hogy ebben a listában milyen codec-ek közül tudsz választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GA-H110M-S2H PC, i5-7400 CPU, Windows 11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- SZÉP! DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így már tudom, hogy van értelme próbálkozni. 
wassermann