Hirdetés
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
romulan
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Hm, lehet, hogy egy ilyen lepkét én is ki tudnék akasztani az ablakba. (pont adóirányba néz az ablakom, csak épp le vagyok egy kicsit árnyékolva egy hegy és egy épület által) Kérdés, hogy a boltban kapható gyári darabok mennyivel rosszabbak esetleg, mint az ilyen "profi" barkácsművek?
A yagi és a Thomson a két végletet képviseli: az első túl szűk, a második túl széles tartományban működik. Az utóbbit tesztelni kellene, hogy mennyivel rosszabb esetleg, mint a lepke, mert lehet, hogy nem is rosszabb. Analógon használtam már ilyet régebben, kevés sikerrel, mert hiába volt erős a jel, ha a reflexiók miatt meg szellemképes. De a diginél nincs ilyen probléma... Még megrágom, melyik legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann