Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Hú de izgalmas az írásbeli kommunikáció akkor, amikor nem lehet hallani a hangsúlyokat. Úgyhogy akkor nekiállok "magyarázkodni".
A Ci/Ci+ modul teljesen más történet.
Tudom, megértettem. Amire válaszoltam, azt a sima smartkártyáról írtad.
Errre írtam ezt: Hát azért a CI+ modul+kártya kombónak mennie kéne.
Az azért szó utal arra, hogy úgy gondoltam, ettől függetlenül azért remélem a CI+ modulos kombó megy egy olyan eszközben, aminek még a dobozán is (meg a használatijában is) ott figyel a CI+ logó. Következésképp nem baj, ha sima smartkártyával nem megy. Különben biztos voltam benne, hogy nem megy, csak kíváncsi voltam a box reakciójára.
A sima CI+kártya minden CI-s boxban megy, mivel a CI modul nincs boxhoz/tvhez kötve
De ugyanez igaz a CI+ +kártyákra is. Azok sincsenek boxokhoz vagy tévékhez kötve. Különben szegény UPC/"bocs fiúk" előfizetők anyáznának egy sort, ha elmennének egy hétre mittomén rokonokhoz és a rokon CI+-os TV-jében is akarnák használni. Szóval a CI+ modulnak ilyen szempontból rugalmasabbnak kéne lennie. Megint más kérdés, hogy a szolgáltató mit össze szórakozik azzal is, hogy ha x ideig nem használod a kártyát, akkor inaktiválják, mert szerintük jó vicc, ha havonta mondjuk csak párszor használod (de mondjuk csomagban olcsóbb volt nettel és telefonnal) és mikor használnád állandóan telefonálgatnod kell az ügyfélszolgálatra. Hát bocs fiúk ez nem pálya.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AM5 Gamer Számitógép
- Apple iPad Mini 6 64GB, Szép állapot,
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann