Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
marchellow #187 üzenetére
Haliho!
Vannak
Nekem is első generációs 2GHz-es mb van. Bár nálunk nem fogható a HD adás, és tunerem sincs, de hasonlókat tapasztaltam, mikor egy HDtrailer-t néztem.
Mivel az integrált VGA-ban nincs h.264 gyorsítás, mindent a proci végez, így 120-140% a terhelés. Nincs ez másként a dvb-t vétellel sem. A kártya a h.264-es stream-et átadja a gépnek, az meg dekódolja ahogy tudja.
Az iMac-el jobb eredményt tudsz elérni a gyorsabb proci miatt.Nemtudom milyen VGA van benne(ATI, vagy nVidia), ill azt sem, hogy az eyetv képes-e kihasználni a vga gyorsítók képességeit dekódoláskor. Egy próbát mindenképpen megér.
-
aeroxr
tag
válasz
marchellow #187 üzenetére
Vannak. Néha nekem is szaggat, sajnos wines tunerem van, de betudom annak h messze vagyok Bp-töl és csak egy botantennám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Nyaralás topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest