Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann
üzenetére
Ne is mondd. Idős nagymamámnak magam üzemeltem be a boxot, azóta csak egy csatornát néz vele. Fél hogy ha elkapcsol, akkor nem tud visszamenni arra, amelyiken a szappanoperái mennek. Amikor kiderül, hogy kicsit állítani kell rajta, mert szétcsúszott a kábel csatlakozó, akkor meg attól fél, hogy elrontom.

Mondjuk anyukám meg szerencsére jó ellenpélda, ő sem fiatal már és technikai analfabéta. Kezdetben úgy mondta, hogy jó neki az ingyenes is, mint korábban, de csak azért is alapcsomagot fizettem elő neki... pár hét múlva már sorolta, hogy melyik csatornán milyen krimi és bűnügyi sorozatok vannak, nem csak szappanoperát néz. Külön öröm volt hallani, hogy természetfilmeket is néz a natgeon. Ahogy elindult azon a környéken át is váltottam családira, spektrum meg a többi csatorna miatt is. Ha lesz bővülés, akkor a választék alapján lehet még nagyobbra váltok, mert megérdemli

Szerintem vidéki, de városi idősek számára nagyon hiányzik valami szervezett közzösségi program, ami nem bentlakásos öregek otthona, hanem arra jó hogy kicsit felrázza és ingerekkel élénkítse őket. A németeknél középiskolás gyerekeknek is van öregekkel foglalkozó szociális munkájuk a suli részeként. De egy britt példa is nagyon szép, The Zimmers: [link], [link], [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest