Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tomi5244
üzenetére
Azért olcsó, mert kínai, de attól még működhet hibátlanul. Bár az én átalakítóm elég érdekes volt, mert DVI-oldalon tartalmazta az analóg tűket is. Ami nem is volt gond, amíg csak videokártyába dugtam.
Utána dugnám a monitorba, de nem ment. Persze, mert a monitor DVI-D csatlakozóján az analóg tűknek egyszerűen nincs helye:
Kénytelen voltam csipesszel addig hajtogatni ezeket a tűket, amíg ki tudtam törni. Azóta sem érem fel ép ésszel, hogy egy digitális átalakítóba minek kellettek az analóg csatlakozások, ami sehová nem vezet (hiszen HDMI-oldalon nincs is hová kötni), csak van. Viszont akadályozza a teljes körű használatot. Még műszerrel is kimértem (tudtam, hogy felesleges, csak önmagam megnyugtatására), de tényleg nem vezetett sehová.
Lehet kapni egyébként kábeleket is, aminek egyik vége HDMI, másik DVI. Ilyen használtam például PC-TV között, az is kínai kategória volt, méghozzá 5 méteres változatban, semmi gond nem volt vele. Vagy később az 5 méteres HDMI-HDMI kábellel sem.
Remélhetőleg egyébként a monitor támogatja a szabványos HDMI felbontásokat, amit a vevőbox kimeneti menüjében lehet változtatni (720p, 1080i stb.). De amennyiben HDCP monitor, akkor gondolom, fel kell tudni dolgoznia a HD videójelet is, úgy nyer értelmet a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Diablo IV
- Projektor topic
- Cyberpunk 2077
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann