Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciLaci1970
aktív tag
Szia!
Nem tudom teszteled-e még a TerratecCinergy T PCIe Dual kártyát, és tudnál-e rajtam segíteni?
Beraktam a kártyát, és a web oldalról a legfrissebb drivert ill. lejátszót szedtem le, ahogy javasoltad.
Valszeg láma kérdés de nem tudom jó slotba került-e a gépbe mert ilyen rövid csatlakozóshoz PCIe aljzatba egy hűtő borda miatt nem tudom berakni, csak egy olyan foglalatba mint amilyenben a videó kártya is van, és ezért kellene-e valamit a BIOS-ban átállítani, mert azóta olyan mintha összeakadna a videó kártyámmal, egyszerűen lefagy a gép és csak a hard reset segít.
Persze ha valaki másnak van ötlete mit ronthattam el, akkor azt is köszönöm.Köszi: MaciLaci1970

Szerk: a szoftver rendben megtalált minden adót, gondolom ezzel nem lehet baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann