- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
CAM szükséges a kódolt csatornák nézéséhez.
Elvileg van egy SoftCam nevű progi is, ehhez elvileg csak a key file kell, ami tartalmazza a csatornák kódjait.
A DVBViewer és a ProgDVB elvileg támogatja is ezeket.De ez a legtöbb országban illegális!
A kábeltv társaságok sehol sem adják meg a kódot... -
tatosa
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. HVR-4000-es tunerkártyához mit ajáltok amivel látom a M1 HD adást. Most a DVBViewer 3.9.4 van fent, megtalálja a csatornát, de nem látni semmit. Kel hozzá vmilyen kodek, vagy mit állítsak az opciókban?
köszi -
gombi86
csendes tag
próbáltam letölteni pl az DVBviewer és AltDVB progikat, dezeket nem találtam. ráadásul aszerint is válogatnom kell hogy képernyőolvasó progival is lehessen állítgatni behangolni stb. így egy progi amit sikerült megtalálni az ki is esett a listából. Ha valaki tudja küldje el nekem az elöbb említett két progit vagy mailban, vagy küldje el msn esetleg skype azonosítóját felveszem és jöhet a progi! a segítséget előre is köszönöm!
-
nrc
tag
válasz
DrGonzo22 #893 üzenetére
Nem négy, hanem öt adót lehet most befogni a teszt dvb-t sugárzás ideje alatt. Mondjuk november 1-től már csak az M1 HD lesz, november 16. és dec 1. között pedig még az sem, utána pedig elindul a kereskedelmi sugárzás.
Az mpeg2-es adók amiket most adnak normál felbontásban és 4:3-as képarányban:
M1, M2, Duna, AutonomiaEzen kívűl van még egy darab mpeg4-es 16:9-es HD adó:
M1 HDTehát a csatornalistában kell lennie egy M1-nek és egy M1 HD-nak is.
Ha M1 HD-t nem talált a szoftver hangoláskor, akkor próbáld meg egy másik programmal végigkeresni a csatornákat.
Én az Avermedia Volar HX tuneremhez a Dvbviewer-t használom.
Kell majd codec is ami meg tudja jeleníteni az mpeg4-es tartalmat, ez lehet mondjuk a coreavc, amiből nekem az 1.7-es verzió vált be.Elvileg csak a szoftverrel lehet gond, mert az mpeg2-es adásokat és az mpeg4-es M1 HD-t is ugyanazon a mux-on sugározzák és ha többi csatornát megtalálta a program akkor mennie kell az M1 HD-nak is.
A HD csatornán is többnyire 4:3-as tartalmat adnak most még, de ilyenkor a csatorna logójának elhelyezkedéséből lehet látni, hogy valójában 16:9-es a képarány csak a sugárzott müsor nem az.
-
törölt tag
Milyen mpeg2 kodeket használtok DVB-T-hez? Én DVBViewer-ben beállítottam az ffdshow-t, de ha lementem az adatfolyamot és MPC-ben visszanézem akkor abban szebb. De nem tudom az MPC kodekjét beállítani DVBViewer-ben mert nincs ott a legördülő listában a választható kodekek közt.
-
törölt tag
DVBViewer-ben hogyan tudom előcsalogatni a Dunát és a többi földfelszíni adót? Mert nekem csak m1 HD és m2 HD-t találja.
-
bigdigit
addikt
tovább próbálgattam a dolgokat
úgy néz ki a az Arcsoft Totalmedia program a legütősebb tv-tuner program szerintem.deninterlace bekapcsolása mellett tökéletes folyamatos mozgás,semmi akadás.
míg a dvbviewer is lehet alternatíva de sajnos ebben hiába állítok deinterlacert bármilyen filteren nekem kicsit darabosnak tűnik.
az Arcsoft Totalmedia egyetlen hátránya,hogy csak elsődleges monitoron ad képet.de a látvány kárpótol. -
vitezlejszlo
őstag
Probalkozom a dvbviewer-rel.
Ha az ffshow -t allitom be codecnek a h.264-hez, akkor total semmit nem lehet latni (hibasan dekodol, szines csikok vanak csak).
AverMedia H.264 codec: gyonyoruen SZAGGAT 1-2 masodpercenkent, tehat emiatt rossz az avermedia sajat programja is, rossz a codecuk!
ArcSoft codec: szepen jatsza a kepet, nincs akadas, cpu 50-60%-on megy mindket mag (2160@2.7Ghz)
Nezek meg mas codeceket is.
vl
-
vitezlejszlo
őstag
Az m2-on van sima analog-> digi adas, a dvbview-rben folyamatosn, az avermedia sajat programjaba meg 1-2 masodpercenkent 1-2 masodpercre teljesen megall..
viccess
de ugy nez ki, jo lesz a dvbviewer!!!
koszi az infokat!
vl
-
vitezlejszlo
őstag
Ez a dvbviewer megtalalja a csatornakat, de mikor rakattintok, akkor azt mondja, hogy:
Cannot load source filter, error: 0x80004003, Ervenytelen ... ato
Ennyi.. pedig azt latja, hogy m1 HD meg m2 HD..
Valami otlet?
Kozben meg lett a megoldas, hatha masnak is jol jon:
----
Close DVBViewer
Go to the DVBViewer folder Filterseg. C:\Program Files\DVBViewer\Filters
and open Unregister_DVBSource.exe
then open Register_DVBSource.exeThen open DVBViewer once again and it should work properly
--az elso unregister-nel hibat ad, de a register lefut rendesen, es van kep, csak most meg adas nincs
vagyis van par szep szines csikom, csak ebbol nem latom, hogy szaggat-e...
-
bigdigit
addikt
úgy néz ki a dvbviewer-el sikerült megoldanom ne akadjon a HD adás.bár most pont nincs HD
de ilyenkor is akadt eddig.
-
törölt tag
Budapesten lakom igen, Moszkva tér környékén, tehát 4-5km-re a Széchenyi adótól. Érdekes, hogy bárhova teszem a botantennát, a jel marad 41-42%. Ha az ablakhoz teszem kihúzva, akkor is, ha a polc mélyére összecsukva, akkor is. Vagy a DVBViewer mutatja rosszul? Azt a százalékos számot nézem amit ott lennt mutat, az adó neve mellett, gondolom az a jelszint.
-
törölt tag
Na megvettem ezt a Gigabyte U7000-et. DVBViewer fel van telepítve. Mit kell beállítani hogy jöjjön m1HD? Légyszíves segítsetek, nagyon kezdő vagyok ebben.
-
cigam
titán
"Teljes siker !
Hauppauge HVR-4000 kártyával, DVBViewerrel szépen jön az M1 HD és M2 HD is az UHF 38-ról.
Az UHF 51-ről továbbra is jön az eddigi négy adó.""Siker !!
Jönnek a HD-s csatik a meglévő négy SD mellé jött a plusz kettő HD. A kép jobb és bal oldalán wide módban két fekete sáv látható.""Itt egy felvétel az m1 hd-ről
felkonvertált régi film:
http://data.hu/get/460770/m1_HD_noevent_20080801_125338_.html"lóf@sz mi?
-
bzoley
veterán
válasz
wassermann #17 üzenetére
Sokat nem nézelődtem(tudod, Leadtek-nél ilyen gond nincs
), de akad néhány.
DVBviewer+codec, vagy+ VLC Media Player, AltDVB, ProgDVB(Pro-Elecard), HTPC-seknek: új TotalMedia, új Cyberlink Power cinema, de voltak próbálkozások KMPlayer-rel is. Esetleg Blaze HDTV.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest