Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
garga01 #19755 üzenetére
Már vagy egy éve nem használom rendszeresen. Multkor előszedtem a kártyás felvétel ellenőrzésére. A reset gomb csak,egy futó ötlet volt. Lecseréltem a tv- t PVR esre + van voda box. Ha jól emlékszem keresésre mindíg a fehér gombot használtam és megtalált mindent.Haza érek előszedem.
-
pjen
félisten
válasz
lockdown90 #19738 üzenetére
Sajnos igen, pár HDD vel kipróbáltam. De például a DIGI saját boxa is ilyen. Kihoztam kettőt, vissza is vittem.
-
pjen
félisten
válasz
garga01 #19734 üzenetére
Nem egyről beszélünk ami nem baj. Amikón, legalábbis az enyémen fel lehet venni kódólva és TS formátumba a sima kodolatlan adást. Nem tudom ez a többi stb nél hogy van. Azért írtam, hogy nézzen utána. Én felraktam a legújabb mcas és emu SW t a 8265+ ra. Beteszem a DIGI kártyát, kiválóan nézhető a film now. Fel is veszi visszanézni már nem tudom.
-
pjen
félisten
válasz
lockdown90 #19732 üzenetére
Előfordul sajnos, pendrivre jobban megy. Nekem például a 8265 ilyen. Hátsó USB megy HDD vel a felvétel elő, csak pen. Ez HDD függő is.
-
pjen
félisten
Érdekes ez a Cí+. Megvettem az Amiko 8265+ stb t. Beletettem a DIGImodult, nem is látta, letöltöttem mu és mcas szovtvert akor már látta és jött is szépen a film now. Felvanni mindent szépen felvett kivéve a film now csatornát. UPC modullal se tudtam működésre birni.
Persze lehet kiváló viszont én nem értek hozzá. -
-
pjen
félisten
válasz
dokabalint #19612 üzenetére
Kb egy hónapja simán kihoztam az Auchan Maglódi fiókjából kettőt.
-
pjen
félisten
válasz
dokabalint #19607 üzenetére
Az esetek 98% ban a DIGI saját boxa teljesen jó. Ha van saját eszköz a javítás is díjtalan.
-
pjen
félisten
-
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #19277 üzenetére
Az amiko 8265+ boxom gond nélkül olvassa a DIGI CI+ kártyáját, csak felvenni nem tudom normálisan.
-
pjen
félisten
Most megnéztem az Amiko 8265+ nálam simán kezeli a DIGI CI+ HD feliratú kártyát. A filmnow csatornát tudom nézni,a felvétel nem jó.Viszont a többi csatornát felveszi kódolva és TS ben is, ami Pc n nézhető, szerkeszthető.Van rajta kártya és modul fogadó is.Én kb 2 éve vettem a Forgat Sat nál, azóta változhatott, meg kell kérdezni.
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #19202 üzenetére
Ne a pixel számot nézd,hanem egyben a képet.Olyan feketék sose lesznek mint egy plazmán.
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #19198 üzenetére
Mégis gyönyörű képe volt.Az SD CRT tévén se volt olyan ronda mint LCD n.
-
pjen
félisten
válasz
üzenabakusz #19191 üzenetére
Nekem van egy amikó 8265+ boxom.Tud mindent amit szeretnél,nem fagy.Kivéve az extrákat mint betű ésháttér szin váltás.
-
pjen
félisten
válasz
Danielnick #19149 üzenetére
A mindig honlapon van térkép.Látod,hogy mit ajánl.
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #19100 üzenetére
Az a lepke széles sávú 21-60ig.Ennyi erővel azt is oda írhatták volna,hogy nem csak a fekete fehér,hanem a szines adás vételére is alkalmas.Természetesen Full HD ban.
-
pjen
félisten
válasz
Atomantiii #19083 üzenetére
Nézni lehetett vele,felvenni nem.
-
pjen
félisten
válasz
Atomantiii #19081 üzenetére
Az Amiko szépen viszi a DIGI CI kártyáját viszont amihez kell a kártya,pl:HBO azt nem veszi fel nézhetően.
-
-
pjen
félisten
válasz
yogibear #19063 üzenetére
Az biztos,hogy egyben vesz fel filmet és át is kapcsol.Ezt a ki be kapcsolást még nem próbáltam,de egy próbát megér.Kipróbáltam:időzítőben beállítottam egy felvételt,kikapcsoltam.Simán felébredt és felvesz.Egyébként van egy ötödik éves LG Tv m,van rajta PVR.Simán felvesz egy 2,5 colos HDD re külső táp nélkül.
-
pjen
félisten
válasz
yogibear #19057 üzenetére
Pcland al igazad van,viszont az euronicset felhívnám.T2/C m volt.nem szerettem.Gyenge a tápja,nem szép a képe.Nálam nem ment csak aktiv tápos vinyóval.Én elmennék a FORGAT SAT hoz.több fajta van és értenek is hozzáOtt vettem,kiválasztottam,megrendeltem neten és átvettem.Öt perc.
-
pjen
félisten
válasz
bena_butus #19027 üzenetére
Ezek a tunerek ki is kódolják a UPC adást?
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #18988 üzenetére
Igazán hálás vagyok,úgy kellett mint egy falat kenyér.csak nem ez volt a lényebg.
-
pjen
félisten
válasz
sutyesz96 #18986 üzenetére
Nem azért írják a darab drótot,mert jó lesz a vétel.Csak ha egy darab dróttal bejön pár adó már érdemes szoba antennával kísérletezni.Nem biztos,hogy jó lesz.Ha a dróttal nem jön semmi akkor minimum padlás,de inkább tető antenna.Tényleg mért nem keresel rá a mindígTv térképére.Kiindulásnak hasznos lehet.
-
pjen
félisten
válasz
DonThomasino #18861 üzenetére
Szerintem kérjél a szolgáltatótól.Nagy előnye,ha hiba van ingyen javítanak.Mellékesen fel is vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- NBA és kosárlabda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft