Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Jellemzően szinte mindegyiknek az usb kimenete csak 500mA-es, vagyis csak pendrive-ot képes meghajtani, ezért kell a külső tápos hdd, ezt amúgy a 3700-as leírásában is kiemelik már, elolvastam, de ez nem gond, amúgy is alap dolog, ha sokat vennél fel és nem csk havi egyet.

Köszi, a Forgatot majd megírom neki, hogy ott keresgéljen valamit, kérjen tanácsot.
Sajnos nincs a környékén senki, aki szétkapná a 3500-asát, mert szerintem csak valami apróbb forrasztási hiba lehet, pl. az infra vevőledé, vagy vmelyik elko kezdi megadni magát, de ez csak tipp látatlanban az alapján, amit az enyémben láttam belül.
Sajnos ennyiért ez van, nekem is azzal szórakozott régebben, hogy a rádugott hdd-t menet közben elfelejtette és újra felcsatolta... kicserélhettem volna az usb csatit, 50 huf egy ilyen, de az sem megoldás az is megadná magát hamarosan, így egy usb hosszabbító anyáját csutka kábelel forrasztottam be helyette, azt atomstabil azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann