- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #8913 üzenetére
Én ezekből a következő dolgokat vonom le:
1. Megfizethető és gyakorlatilag kivitelezhető keretek között nem lehet 100%-os védelmet kialakítani.
2. Nincsen olyan nagy esélye a közvetlen villámcsapásnak, mint ahogy én sejtettem. (Ezt abból gondolom, hogy az első pont ellenére sem hallom nap mint nap, hogy az embereknek tönkremennek a dolgaik.)
Próbáltam közben olvasgatni, és a legtöbb helyen kiemelik, hogy erősen földelni kell az árbocot, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy mégis tegyem a villámhárítóra az antennát.A másik téma ami gondolom még fontos lehet, az erősítés. Ahogy említettem, két emeletet le kell kábeleznem majd, tehát biztos kell erősítő. Találtam egy ilyet. Ez elég szimpi olyan szempontból, hogy nem kell neki külön betáp. Jól értem a leírtak alapján, hogy a legtöbb tévé már kiadja a működéséhez szükséges 5V-ot az antennabemenetén? Ez nem egy olyan extra dolog már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Router gondok
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest