- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Otthagytuk a fogunkat a Dreame központjában
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma
üzenetére
Én ezekből a következő dolgokat vonom le:
1. Megfizethető és gyakorlatilag kivitelezhető keretek között nem lehet 100%-os védelmet kialakítani.
2. Nincsen olyan nagy esélye a közvetlen villámcsapásnak, mint ahogy én sejtettem. (Ezt abból gondolom, hogy az első pont ellenére sem hallom nap mint nap, hogy az embereknek tönkremennek a dolgaik.)
Próbáltam közben olvasgatni, és a legtöbb helyen kiemelik, hogy erősen földelni kell az árbocot, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy mégis tegyem a villámhárítóra az antennát.A másik téma ami gondolom még fontos lehet, az erősítés. Ahogy említettem, két emeletet le kell kábeleznem majd, tehát biztos kell erősítő. Találtam egy ilyet. Ez elég szimpi olyan szempontból, hogy nem kell neki külön betáp. Jól értem a leírtak alapján, hogy a legtöbb tévé már kiadja a működéséhez szükséges 5V-ot az antennabemenetén? Ez nem egy olyan extra dolog már?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix Z790-F Gaming Wifi II alaplap + Intel Core I7 14700KF processzor eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest