- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma
üzenetére
Én ezekből a következő dolgokat vonom le:
1. Megfizethető és gyakorlatilag kivitelezhető keretek között nem lehet 100%-os védelmet kialakítani.
2. Nincsen olyan nagy esélye a közvetlen villámcsapásnak, mint ahogy én sejtettem. (Ezt abból gondolom, hogy az első pont ellenére sem hallom nap mint nap, hogy az embereknek tönkremennek a dolgaik.)
Próbáltam közben olvasgatni, és a legtöbb helyen kiemelik, hogy erősen földelni kell az árbocot, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy mégis tegyem a villámhárítóra az antennát.A másik téma ami gondolom még fontos lehet, az erősítés. Ahogy említettem, két emeletet le kell kábeleznem majd, tehát biztos kell erősítő. Találtam egy ilyet. Ez elég szimpi olyan szempontból, hogy nem kell neki külön betáp. Jól értem a leírtak alapján, hogy a legtöbb tévé már kiadja a működéséhez szükséges 5V-ot az antennabemenetén? Ez nem egy olyan extra dolog már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Sorozatok
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XPEnology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Magisk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi