Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Nagyon óvatosan a szobaantennákkal csak olyat vegyél meg amire azt mondja valaki hogy kipróbálta és tényleg jó mert elég sok van ami gyakorlatilag semmit nem csinál ugyanaz mint egy üres koax kábel. Én közel lakok a tv toronyhoz Pécsen egyenes rálátással, bedugtam egy kábelt odatartottam az ablakhoz és már kb 55% jelerősség 50-80% jelminőség volt, gondoltam na akkor ide elég egy olcsó szobaantenna hiszen csak egy keveset kell javítani, hát nem csalódtam benne 5-10%ot vitt feljebb
végülis arra elég volt hogy pont annyit használt hogy már folyamatos a vétel. Ha neked alapba 0-10% akkor nem hiszem hogy elég lesz egy szobaantenna.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nikon DSLR topik
- Subaru topik
- Autóhifi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest