- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Smart Cutter for DV and DVB - nehany hete probalkoztam vele, de nem tunt fel hogy ne ott vagna ahol kell... inkabb az volt a gond vele hogy az eredmenyt nem minden jatszotta le pontosan, volt olyan progi ahol a vagas korul akadozott a kep, mas meg hibatlanul lejatszotta. Nem kellett semmit trukkozni vele, csak kijeloltem a vagopontokat aztan elinditottam a processzt. De a VideoReDo ilyen szempontbol sokkal jobb munkat vegez, azert is hasznalom mostanaban azt.
Mkvmerge nem muxolta helyesen az anyagot (igen, en is 50fps-el probaltam), egy 2:12 hosszu video+hangbol 2:10 hosszut csinal es elcsuszik a hang. GDSMux normalisan megcsinalja, de azt az mkv-t megint csak nem jatsza le minden hibatlanul. Szoval inkabb marad a cucc m2ts-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest