- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Az a lényeg, hogy nemsokára jön az Avidemuxból az új, 3.0-ás verzió. Az fogja tudni. Most a 2.5.4-es van, de az nem tudja a fullHD-s mp4-es anyagot. Viszont az összes többivel tökéletes!
Egy dolgot ajánlok a figyelmetekbe még: Kell a Mediainfo, mert mással nem tudtam kiíratni a hangcsúszás (Avidemuxban korrigálható) értékét, csak vele.
-
nfsu17
veterán
Legalább Nálad megy.
Beszéltem olyannal is, akinek meg a tsdoctor vágó része megy jól, azaz nagyon pontosan tud vele vágni. Kipróbáltam, nekem azzal sem pontos.
Beleszólhat a dologba, hogy ki mivel vesz fel, milyen beállításokkal? Szerintem nem, hiszen felvevéskor semmit nem lehet beállítani, max hogy mi legyen a kimeneti formátum. Ha meg mégis beállítod, hogy mondjuk legyen a hang mp3, akkor az már átkódolás, az meg nem a nyers stream.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest