Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Kempinglámpa helyett kürt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaktusz2
tag
sziasztok tanácstalan vagyok ezért segitséget kérnék
a problémám a következö" vga kártyát cseréltem x1950pro helyet
beraktam x1950 xtx-et semmi gond nem volt elindult zökkenö mentesen
mivel ez este felé volt gondoltam meg vacsizok és lehuzok 1 drivert hozzá mivel x1950 drivert használt a win kb 1/2 órát voltam távol a géptöl és mikor hozzá kezdtem volna a kép már nem jöt be sötét maradt,gondoltam ujra inditom de azóta se sikerült képet varázsolnom az lcd-re
azt tudni kell hogy amd a configom van,vissza cseréltem a régi kártyát és a gép ment minden gond nélkül ! az xtx -et átraktam másik gépbe szintén amd configba ott se indult vagyis képet nem adott???a havernak odaadtam próbálja már ki ö is nála tökéletesen müködik!!viszont inteles a configja???azóta kábeleket dvi adaptereket cseréltem eredménytelenüla configom :asus m2n sli deluxe ,x2 6000+proci, táp FSP 350W
1 satás vincsi és 1 dvd iró, win xp sp3az x1950 proval megy a gép és kipróbltam GF 7600 gt vel is egyikkel se volt gond
HA valaki tapasztalt hasonló problémát és esetleg van tippje mi lehet a gond kérem segitsen
pü-ben ha kérhetem köszönömlehet nem jó helyre sikerült betennem a témát kérném áthelyezni
a megfelelö topikba köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Akciókamerák
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Negyedszerre utazik a peremvidékre az új GeForce driver
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest