- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
üzenetére
"Ahhoz, hogy a HD-nek értelme is legyen, olyan megjelenítőt kell venni. Az meg nem olcsó. Az orrba szájba mehetne sem igaz, mert a sávszélesség nem végtelen."
Azért a jellemző tendencia az az, hogy aki újan vesz tv-t az minimum hd ready lcd tv-t vesz. Az én baráti körömben legalábbis folyamatosan lecserélődnek a régi készülékek. És a megjelenítőt azt ígyis úgyis meg kell venni ha az ember tévét akar nézni, főleg HD-ben.
Én például abból indulok ki, hogy ha szeretnék HD csatornákat nézni, akkor elő kell fizetnem a legnagyobb csomagra a kábelszolgáltatónál, ami 5700ft + 2000Ft a HD csomag ára, + 1500 Ft a STB havidíja. Ez így 9200ft havonta. Ennyit aztán nem ér a dolog.
A sávszélességről nem igazán tudok nyilatkozni, laikus vagyok, csak azt látom, hogy az 50-60 frekvenciából kettőn sugároznak, ez alapján itt még bőven lenne tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Gaming notebook topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann