Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Megvettem a Leadtek Gold-ot.
Minden adás bejön, ha úgy állítom egész sokáig nem is akad a kép, bár hd még nem volt adásban, viszont a franckarikáért sem akar a tsreader lite működni. Annyi dll van ott az elején és nem tudom melyik kell nekem.
Persze egyre nyomok, vagy többre, de mindre hibát ír.
Ismerem azt a leírást, csak muszáj azokat a dll-eleket babrálni? Máshogy nem indul el?A wintv pvr2 program kb ment 3s-et, és fagyott, meg csúnya is, ezt most mellőzöm. A media center sokkal jobb, egyelőre azt használom. A kép szép. Csak még értelmes adás nem volt, amit néztem volna 1 percnél tovább tesztelés céljából.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest