Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Snowcat
üzenetére
No.
A Media Center, a Media Center távlövőt kezeli.
Ha egyébbel próbálod, akkor a véletlen műve ha megy.
Reklámok kivágása, analóg adásnál megoldott, még akkor is ha az MCE vel veszel fel, erre a Cyberlink Powerdirector 8 tökéletes, megeszi a DVR-MS file-t
A win 7 ugyan wts be dolgozik, de az analóg rögzítés nem tartalmazza a wts szerkezet többletét, ezért ezt is megeszi.
A digitálissal azonban gondok vannak, amennyiben a Mediacenterrel veszel fel, tekergetni, lejátszani persze lehet, de átrakni valami emberi formátumba nem, eddig legalábbis nem találtam értelmes progit hozzá.
És mivel , jelenleg csak nálunk van mpeg4 h264 es adás, tartok tőle, hogy nem is fogok.Azokat a tunereket, amik Media Center kompatibilisek tökéletesen kezeli.
Ahhoz, hogy media center kompatibilis legyen a tuner Hardveres mpeg 2 encoderrel kell lennie, továbba fent kell lennie az MCE támogatott eszközök listáján.
Az, hogy melyik a jó tv kezelő progi attól függ, hogy kinek mi tetszik, én pl szeretem ha stabil, és hogy ne kelljen kis millió dolgot beállítani, vagy ha kell, akkor ne felejtse el egy reboot után.
Ezeknek az MCE megfelel.Bzoley , mások is.
Feltettem a totalmedia 3.5 ot.
Így néz ki az m1 adása digitálisról, nem tudtam kitenni úgy, hogy teljes képernyős és
képarányos legyen.
Mi lehet a gond ?
1280*1024 ben van a monim, 75 hz-en.Ha kinyomom full screenbe, akkor is ottvan körben a keret.
Ez MCE alatt nincs, ott olyan amilyennek lennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone topik
- Horgász topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Titan Quest II
- Robotporszívók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann