Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netrat
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Én még ugyan nem gondoltam rá, de az MPC/MPC-HC szerintem nem tud beállítani egy tunert a vételi frekvenciára. A driver nem szokott "beállító/hangoló" dialógusablakot tartalmazni és az MPC/MPC-HC-ban sem tudok ilyen beállítási lehetőségről.
Hát pedig, de.
Nekem egy AVerMedia DVB-T Super007-es PCI kártya van a gépemben, és telepítéskor kipróbáltam, hogy a gyári AVer driverek nélkül mi az ábra. Windows He7es van a gépemen, 64 bites. Nos a Media Center minden különösebb biztatás nélkül szépen megkereste és beállította a csatornákat. A vétel/képminőség még mintha valamivel jobb is lenne, mint a kártyához kapott AVer driverrel és programmal, ennek ellenére a kipróbálás után az AVer cucca mellett döntöttem, mert utálom a Picipuha különböző elvetélt médialejátszási kísérleteit, a Windows Media Player is alapállapotban le van dózerolva a gépemről.

Ha valaki a PC-s DVB-T megoldást szeretné, és még nem döntött a vasról, akkor jó szívvel ajánlom a fenti tunerkártyát. Mindent tud, amit tudnia kell, és elég jól tudja, lepkeantennával, padlóig föltekert erősítővel 50 klickről fogom az adást még élvezhető minőségben. A tunerhez jár a távirányító, bár azt a Windws Media Center nem kezelte.
És az alapkérdéshez: abban a notiban valószínűleg csak opcionális a tuner, de valójában nincs beleépítve, ha a "gyárilag" előtelepített Windows nem tud róla. Ilyet láttam már pl. szervizre hozott HP notiban, de valószínű, hogy más márkáknál is képesek kispórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 7
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest