Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBmaster
csendes tag
válasz
ph_robchee
üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, majd megpróbálom újra behangolni, de most nem vagyok a vevő környékén. Emlékeim szerint a környékéről sincsenek nagyon adók. Az antenna lehet rosszul beállítva mert én csináltam és lehet, hogy nem a legprofibb. De most nem nyúlok hozzá, mert két fontos dolgot szeretnénk fölvenni és azok biztosan jönnek.
Lehet, hogy ezért nem jönnek be a FTA HD adók. Nyilván nem az S2-sekre gondolok.
Milyen progival, vagy DVBViewerben hol lehet nézni a jelerősséget?Mert a hangolásnál 100%-ot írt ki, majd azt mondta, hogy nem talált új csatornát. Amikor állítottam az antennát egy beltérivel csináltam, 70%-os jelerősség és 80%-os minőség volt. Ez gondolom elég... Bár nem tudom, hogy milyen frekvencián néztem. Egy Opticum 4100C-m van.
Lehet, hogy még csiszolni kell rajta??? DVBViewerrel hogyan kell hangolni? Csatornahangolás ablakban mit kell beírni?
Elnézést, de még csak most ismerkedek a témával. Előre is kösz!
Ja amik eddig bejöttek azok 100%-osan mennek, semmi akadás vagy kockásodás.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann