- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
part_wish #2888 üzenetére
"talán a tender és a frekvenciaterv is tetőantennás vételre lett megalkotva és kiírva"
Ezt hívják szűklátókörűségnek... Érdemes (lett) volna inkább felmérni a teljes/valós igényeket és nem megint fentről vakon eldönteni, hogy mire is van igénye az embereknek...
"cél: 8-10 FTA közszolgálati és kereskedelmi csatorna"
Már ha lesz annyi jelentkező... (volt, de sikerült elüldözni)
"meg kell teremteni a bázist (többszázezer felhasználót) ahhoz, hogy fel lehessen építeni később rajta a pay-tv szolgáltatást"
Ezzel egyet értünk, de akkor miért is nem indul meg ez a része a dolognak?Mindegy, én azoknak a táborához tartozom (és szerintem nem is olyan kicsi ez a tábor), aki örülne annak, ha a - mindig magánál lévő - laptopján (egy DVB-T tunerrel) akárhol tudna nézni 30-40 csatornát (ha meg tv közelében vagyok, rádugnám HDMI-re). Még fizetnék is érte (ellentétben a gagyi minőségű DVB-H-val)...
A különbséget az AH és az én koncepcióm között talán úgy tudnám szemléltetni, hogy "otthoni vezetékes telefon" vs. "mobiltelefon". Ti mire szavaznátok?
Egyébként meg technikailag ez hasonló lenne, mint a már kiépített mobiltelefon adóhálózat: sok kisebb, párhuzamosan, azonos frekvencián működő adó. Mint ahogy tavaly nyáron az olimpia alatt is működött a DVB-T (kb. 4 adótorony ment Bp. területén és egész jó is volt a lefedettség)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest