- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Üdvözletem a kedves topiklakóknak. Valószínűleg rossz helyen járok a kérdésemmel, de nem találtam alkalmas topikot.
Olyan dvb (roszabb esetben analóg) modulátort keresek, ami 1-2 kilóméter távolságban el tud látni több háztartást.
Először is, hány wattos modulátor kell ehhez? Látok mindenféle pár ezres modulátorokat aprókon, de azok otthoni célra való pár wattos készülékek.
Természetesen akár ez is jó lehet, a megfelelő jelerősítővel kombinálva, de ilyet se nagyon találok, mivel nem tudom, hogy keressem őket.
Valaki útba tudna igazítani, hogy milyen névvel, és milyen árban keressem ezeket? Olyanra van szükség, ahol a frekvenciát is be lehet állítani, függően attól, hogy milyen frekvenciára lesz engedély. Illetve, hogy megközelítőleg hány wattos eszköz kell ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest