- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmormota
csendes tag
Köszönöm.
Bedugtam próbaképpen azt a 10 centis szobaantennát, amit az usb stick-hez kaptam. A quality lement nullára, a signal viszont érdekes módon 50-80 között összevissza ugrált, valószínűleg értelmetlen adatokat mutatott. A "Last sec" Mbit, ami 25Mbit/sec a tetőantennával, a szobaantenna esetén kitöltetlen maradt, tehát valószínűleg teljesen megszűnt a vétel.
Én Dél-Pesten lakom, tiszta rálátással az adótoronyra. Pl. annak idején az AM mikrót is tudtam venni, pedig az kényes volt erre. Lehet, hogy ennek ellenére kicsi a jelszint?
Ez a tsreader nem tud valahogy hangot vagy képet adni? Szeretném valahogy megbízhatóan elkülöníteni, hogy jelszint probléma van, vagy tulajdonképpen jó a jel, csak valami beállítási, decoder sw stb. hiba miatt nem megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest