- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmormota
csendes tag
Köszönöm.
Bedugtam próbaképpen azt a 10 centis szobaantennát, amit az usb stick-hez kaptam. A quality lement nullára, a signal viszont érdekes módon 50-80 között összevissza ugrált, valószínűleg értelmetlen adatokat mutatott. A "Last sec" Mbit, ami 25Mbit/sec a tetőantennával, a szobaantenna esetén kitöltetlen maradt, tehát valószínűleg teljesen megszűnt a vétel.
Én Dél-Pesten lakom, tiszta rálátással az adótoronyra. Pl. annak idején az AM mikrót is tudtam venni, pedig az kényes volt erre. Lehet, hogy ennek ellenére kicsi a jelszint?
Ez a tsreader nem tud valahogy hangot vagy képet adni? Szeretném valahogy megbízhatóan elkülöníteni, hogy jelszint probléma van, vagy tulajdonképpen jó a jel, csak valami beállítási, decoder sw stb. hiba miatt nem megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest